Studiegroep Omgeving CVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Studiegroep Omgeving CVBA
Private companiesInsurance Carriers • Studiegroep Omgeving CVBA

Contactgegevens Studiegroep Omgeving CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Studiegroep Omgeving CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Studiegroep Omgeving CVBA

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Uitbreidingstraat 390,2600, België

Telefoon (phone): 03 448 22 72 03 448 22 72

Fax (fax): 03 440 13 93 03 440 13 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Studiegroep Omgeving CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Studiegroep Omgeving CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Studiegroep Omgeving CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Studiegroep Omgeving CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Studiegroep Omgeving CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Studiegroep Omgeving CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Studiegroep Omgeving CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Studiegroep Omgeving CVBA
Products information Studiegroep Omgeving CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07686004638
Ondernemingsnummer: 6033386230
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Studiegroep Omgeving CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Studiegroep Omgeving CVBA
(Get full report from official database of BE for Studiegroep Omgeving CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Studiegroep Omgeving CVBA
Addition kinds of activities for Studiegroep Omgeving CVBA

208799. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
329204. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
24210105. Siding (gekleed hout) | Siding (dressed lumber)
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos

Werken bij Studiegroep Omgeving CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Studiegroep Omgeving CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Studiegroep Omgeving CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Studiegroep Omgeving CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig, stuur je bij. Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van Studiegroep Omgeving CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Studiegroep Omgeving CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Studiegroep Omgeving CVBA. Laat een reactie achter voor Studiegroep Omgeving CVBA. Studiegroep Omgeving CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Studiegroep Omgeving CVBA. Leave a respond for Studiegroep Omgeving CVBA. Studiegroep Omgeving CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Studiegroep Omgeving CVBA op de google maps. Adres en contacten Studiegroep Omgeving CVBA
Location of Studiegroep Omgeving CVBA on the google maps. Address and contacts of Studiegroep Omgeving CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Studiegroep Omgeving CVBA Studiegroep Omgeving CVBA: Claes | Sportwereld (De) Café | Castor-Immobilière SCRL | Montebello Mazda SPRL | ETS ABEL FALISSE SA

Other related companies as Studiegroep Omgeving CVBA: Claes | Sportwereld (De) Café | Castor-Immobilière SCRL | Montebello Mazda SPRL | ETS ABEL FALISSE SA

Studiegroep Omgeving CVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is Studiegroep Omgeving CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07686004638. Het bedrijf Studiegroep Omgeving CVBA bevindt zich op het adres: Uitbreidingstraat 390,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Studiegroep Omgeving CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Studiegroep Omgeving CVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Studiegroep Omgeving CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Studiegroep Omgeving CVBA, openstaande posities, locatie van Studiegroep Omgeving CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Studiegroep Omgeving CVBA is a company, that was registered 1991 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is Studiegroep Omgeving CVBA, company assigned to the tax number BE07686004638. The company Studiegroep Omgeving CVBA is located at the address: Uitbreidingstraat 390,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Studiegroep Omgeving CVBA were not found.
The main activity of Studiegroep Omgeving CVBA is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Studiegroep Omgeving CVBA is not available. You also can look at reviews of Studiegroep Omgeving CVBA, open positions, location of Studiegroep Omgeving CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Studiegroep Omgeving CVBA, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Studiegroep Omgeving CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Studiegroep Omgeving CVBA, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Studiegroep Omgeving CVBA, employees, financial statistics.