Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming
Private companiesEating and Drinking Places • Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming

Contactgegevens Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming: address, phone, fax, email, website, opening hours

Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming

Regio (region): Haacht (Wespelaar), België

Adres (address): Donkstraat 50,3150, België

Telefoon (phone): 016 61 90 41 016 61 90 41

Fax (fax): 016 61 90 41 016 61 90 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming
Products information Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming

BTW identificatienummer (tax): BE09089508056
Ondernemingsnummer: 9552856445
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming
(Get full report from official database of BE for Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming)

Aanvulling soorten activiteiten voor Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming
Addition kinds of activities for Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
351101. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
30690403. Reddingsvesten, opblaasbaar: rubberen stof | Life jackets, inflatable: rubberized fabric
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
38250240. Tube testers | Tube testers
51139902. Sluitingen, papier en wegwerp plastic | Closures, paper and disposable plastic
94110400. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government

Werken bij Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

  • Kostprijsberekenaar/Estimating Engineer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een de grootste onafhankelijke bordenbouwer in Limburg zijn we op zoek naar een kostprijsberekenaar/estimating engineer. Tot je takenpakket behoren de volgende taken: Als lid van de verkoopafdeling sta je in voor de kostprijsberekening en het opstellen van de offertes. Je interpreteert de lastenboeken en schemas Je bepaalt de materiaalkeuze en werkt de kostprijsberekening (m.b.t. materialen,montagetijden, engineering) uit. Je krijgt een intern opleidingstraject aangeboden door de salesploeg

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming in sociale netwerken
Look for responds of Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming in social networks

Lees alle opmerkingen voor Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming. Laat een reactie achter voor Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming. Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming. Leave a respond for Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming. Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming op de google maps. Adres en contacten Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming
Location of Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming on the google maps. Address and contacts of Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming

Andere gerelateerde bedrijven als come Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming: Crabeels A & Zoon NV | Tulipa Grafische Communicatie BVBA | Promo Puzzle | Noral SA | Free Design N.V.

Other related companies as Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming: Crabeels A & Zoon NV | Tulipa Grafische Communicatie BVBA | Promo Puzzle | Noral SA | Free Design N.V.

Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Haacht (Wespelaar), België. De volledige naam van het bedrijf is Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09089508056. Het bedrijf Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming bevindt zich op het adres: Donkstraat 50,3150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming, openstaande posities, locatie van Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming is a company, that was registered 2005 in Haacht (Wespelaar) region, Belgium. Full name of company is Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming, company assigned to the tax number BE09089508056. The company Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming is located at the address: Donkstraat 50,3150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming were not found.
The main activity of Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming is not available. You also can look at reviews of Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming, open positions, location of Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming, Haacht (Wespelaar): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming, Haacht (Wespelaar): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Studie en Adviesbureau inzake preventie & Bescher ming, employees, financial statistics.