Gordons Ingenieursbureau BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Gordons Ingenieursbureau BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • Gordons Ingenieursbureau BVBA

Contactgegevens Gordons Ingenieursbureau BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gordons Ingenieursbureau BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gordons Ingenieursbureau BVBA

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Mosselerlaan 69,3600, België

Telefoon (phone): 089 30 42 09 089 30 42 09

Fax (fax): 089 30 42 09 089 30 42 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gordons Ingenieursbureau BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gordons Ingenieursbureau BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gordons Ingenieursbureau BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gordons Ingenieursbureau BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gordons Ingenieursbureau BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gordons Ingenieursbureau BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gordons Ingenieursbureau BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gordons Ingenieursbureau BVBA
Products information Gordons Ingenieursbureau BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09797851562
Ondernemingsnummer: 8040863037
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Gordons Ingenieursbureau BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gordons Ingenieursbureau BVBA
(Get full report from official database of BE for Gordons Ingenieursbureau BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gordons Ingenieursbureau BVBA
Addition kinds of activities for Gordons Ingenieursbureau BVBA

249907. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
14990106. Edelstenen mijnbouw, nec | Precious stones mining, nec
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
25220103. Krukjes, kantoor: behalve hout | Stools, office: except wood
30110201. Landbouwbanden, pneumatisch | Agricultural tires, pneumatic
31110303. Snijden van leer | Cutting of leather
80930000. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
96210400. Regeling, administratie van vervoer, niveau van overheid | Regulation, administration of transportation, level of government

Werken bij Gordons Ingenieursbureau BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gordons Ingenieursbureau BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gordons Ingenieursbureau BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gordons Ingenieursbureau BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van Gordons Ingenieursbureau BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gordons Ingenieursbureau BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gordons Ingenieursbureau BVBA. Laat een reactie achter voor Gordons Ingenieursbureau BVBA. Gordons Ingenieursbureau BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gordons Ingenieursbureau BVBA. Leave a respond for Gordons Ingenieursbureau BVBA. Gordons Ingenieursbureau BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gordons Ingenieursbureau BVBA op de google maps. Adres en contacten Gordons Ingenieursbureau BVBA
Location of Gordons Ingenieursbureau BVBA on the google maps. Address and contacts of Gordons Ingenieursbureau BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gordons Ingenieursbureau BVBA Gordons Ingenieursbureau BVBA: VOLVO-WILLAERT J | VARTA-DEAL | Penne NV | Mon Jardin à Toi | Devue

Other related companies as Gordons Ingenieursbureau BVBA: VOLVO-WILLAERT J | VARTA-DEAL | Penne NV | Mon Jardin à Toi | Devue

Gordons Ingenieursbureau BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Gordons Ingenieursbureau BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09797851562. Het bedrijf Gordons Ingenieursbureau BVBA bevindt zich op het adres: Mosselerlaan 69,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 571,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Gordons Ingenieursbureau BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gordons Ingenieursbureau BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gordons Ingenieursbureau BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gordons Ingenieursbureau BVBA, openstaande posities, locatie van Gordons Ingenieursbureau BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gordons Ingenieursbureau BVBA is a company, that was registered 2018 in Genk region, Belgium. Full name of company is Gordons Ingenieursbureau BVBA, company assigned to the tax number BE09797851562. The company Gordons Ingenieursbureau BVBA is located at the address: Mosselerlaan 69,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 571,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Gordons Ingenieursbureau BVBA were not found.
The main activity of Gordons Ingenieursbureau BVBA is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gordons Ingenieursbureau BVBA is not available. You also can look at reviews of Gordons Ingenieursbureau BVBA, open positions, location of Gordons Ingenieursbureau BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gordons Ingenieursbureau BVBA, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gordons Ingenieursbureau BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gordons Ingenieursbureau BVBA, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gordons Ingenieursbureau BVBA, employees, financial statistics.