Geurinckx J-L

Contactgegevens Geurinckx J-L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geurinckx J-L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geurinckx J-L

Regio (region): Brussel (Sint-Joost-ten-node), België

Adres (address): Eeckelaersstraat 82,1210, België

Telefoon (phone): 0474 97 71 42 0474 97 71 42

Fax (fax): +32 (12) 885-14-73 +32 (12) 885-14-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geurinckx J-L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geurinckx J-L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geurinckx J-L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geurinckx J-L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geurinckx J-L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geurinckx J-L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geurinckx J-L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geurinckx J-L
Products information Geurinckx J-L

BTW identificatienummer (tax): BE08604461669
Ondernemingsnummer: 3172546386
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Geurinckx J-L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geurinckx J-L
(Get full report from official database of BE for Geurinckx J-L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geurinckx J-L
Addition kinds of activities for Geurinckx J-L

335402. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
514201. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
731902. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
23990200. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
26560104. Rietjes, drinken: gemaakt van gekocht materiaal | Straws, drinking: made from purchased material
27549914. Posters: gravure printing | Posters: gravure printing
28910203. Cement, behalve linoleum en tegel | Cement, except linoleum and tile
32720600. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
34290402. Marine hardware | Marine hardware
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment

Werken bij Geurinckx J-L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geurinckx J-L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geurinckx J-L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geurinckx J-L. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • technieker / ingenieur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

Zoek naar antwoorden van Geurinckx J-L in sociale netwerken
Look for responds of Geurinckx J-L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geurinckx J-L. Laat een reactie achter voor Geurinckx J-L. Geurinckx J-L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geurinckx J-L. Leave a respond for Geurinckx J-L. Geurinckx J-L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geurinckx J-L op de google maps. Adres en contacten Geurinckx J-L
Location of Geurinckx J-L on the google maps. Address and contacts of Geurinckx J-L

Andere gerelateerde bedrijven als come Geurinckx J-L Geurinckx J-L: Profil BVBA | Lav'Ittre SPRL | DOX ACOUSTICS NV | TINKO-LES ETAINS DE BRUGES | Gambit Sprl

Other related companies as Geurinckx J-L: Profil BVBA | Lav'Ittre SPRL | DOX ACOUSTICS NV | TINKO-LES ETAINS DE BRUGES | Gambit Sprl

Geurinckx J-L is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Joost-ten-node), België. De volledige naam van het bedrijf is Geurinckx J-L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604461669. Het bedrijf Geurinckx J-L bevindt zich op het adres: Eeckelaersstraat 82,1210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Geurinckx J-L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geurinckx J-L is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geurinckx J-L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geurinckx J-L, openstaande posities, locatie van Geurinckx J-L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Geurinckx J-L is a company, that was registered 2005 in Brussel (Sint-Joost-ten-node) region, Belgium. Full name of company is Geurinckx J-L, company assigned to the tax number BE08604461669. The company Geurinckx J-L is located at the address: Eeckelaersstraat 82,1210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Geurinckx J-L were not found.
The main activity of Geurinckx J-L is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Geurinckx J-L is not available. You also can look at reviews of Geurinckx J-L, open positions, location of Geurinckx J-L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geurinckx J-L, Brussel (Sint-Joost-ten-node): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geurinckx J-L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geurinckx J-L, Brussel (Sint-Joost-ten-node): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geurinckx J-L, employees, financial statistics.