Bureau d'Etudes

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Bureau d'Etudes
Private companiesWater Transportation • Bureau d'Etudes

Contactgegevens Bureau d'Etudes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau d'Etudes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau d'Etudes

Regio (region): Rue de Monin 60, België

Adres (address): art,SPRL, België

Telefoon (phone): 5362 5362

Fax (fax): Hamois (Achet) Hamois (Achet)

E-Mail: 083 61 28 22; 086 43 43 63

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau d'Etudes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau d'Etudes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau d'Etudes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau d'Etudes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau d'Etudes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau d'Etudes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau d'Etudes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau d'Etudes
Products information Bureau d'Etudes

BTW identificatienummer (tax): BE07237213134
Ondernemingsnummer: 6408569335
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 570,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bureau d'Etudes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau d'Etudes
(Get full report from official database of BE for Bureau d'Etudes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau d'Etudes
Addition kinds of activities for Bureau d'Etudes

279101. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
32640000. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
35450206. Bestanden, gereedschapsmiddel | Files, machine tool
38510200. Beschermend eyeware | Protective eyeware
63519901. Beoordelingsverenigingen, borg- en trouwverzekering | Assessment associations, surety and fidelity insurance
64110303. Levensverzekeringsagenten | Life insurance agents

Werken bij Bureau d'Etudes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau d'Etudes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau d'Etudes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau d'Etudes. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van Bureau d'Etudes in sociale netwerken
Look for responds of Bureau d'Etudes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau d'Etudes. Laat een reactie achter voor Bureau d'Etudes. Bureau d'Etudes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau d'Etudes. Leave a respond for Bureau d'Etudes. Bureau d'Etudes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau d'Etudes op de google maps. Adres en contacten Bureau d'Etudes
Location of Bureau d'Etudes on the google maps. Address and contacts of Bureau d'Etudes

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau d'Etudes Bureau d'Etudes: Furnibo BVBA | Thiry André NV | Schellekens Danny BVBA | Belgian Invest Promotion | John Pescod

Other related companies as Bureau d'Etudes: Furnibo BVBA | Thiry André NV | Schellekens Danny BVBA | Belgian Invest Promotion | John Pescod

Bureau d'Etudes is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Rue de Monin 60, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau d'Etudes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07237213134. Het bedrijf Bureau d'Etudes bevindt zich op het adres: art,SPRL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 570,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bureau d'Etudes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau d'Etudes is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau d'Etudes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau d'Etudes, openstaande posities, locatie van Bureau d'Etudes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 083 61 28 22; 086 43 43 63

Bureau d'Etudes is a company, that was registered 2001 in Rue de Monin 60 region, Belgium. Full name of company is Bureau d'Etudes, company assigned to the tax number BE07237213134. The company Bureau d'Etudes is located at the address: art,SPRL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 570,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bureau d'Etudes were not found.
The main activity of Bureau d'Etudes is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau d'Etudes is not available. You also can look at reviews of Bureau d'Etudes, open positions, location of Bureau d'Etudes on the map. For more information, write us to email 083 61 28 22; 086 43 43 63

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau d'Etudes, Rue de Monin 60: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau d'Etudes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau d'Etudes, Rue de Monin 60: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau d'Etudes, employees, financial statistics.