BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING
Private companiesChemicals and Allied Products • BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING

Contactgegevens BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING

Regio (region): Lanaken (Rekem), België

Adres (address): Pater Verboislaan 6 Bus 1,3621, België

Telefoon (phone): 0496 61 75 65 0496 61 75 65

Fax (fax): 089 71 63 85 089 71 63 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING
Products information BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING

BTW identificatienummer (tax): BE04593627929
Ondernemingsnummer: 1320526123
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING
(Get full report from official database of BE for BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING
Addition kinds of activities for BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING

331699. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
511204. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
29990201. Brandstofbriketten of boulets: gemaakt met petroleumbinder | Fuel briquettes or boulets: made with petroleum binder
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
35850504. Koelers, melk en water: elektrisch | Coolers, milk and water: electric
38210115. micromanipulator | Micromanipulator
51450204. Aardappelchips | Potato chips

Werken bij BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING in sociale netwerken
Look for responds of BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING. Laat een reactie achter voor BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING. BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING. Leave a respond for BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING. BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING op de google maps. Adres en contacten BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING
Location of BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING on the google maps. Address and contacts of BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING

Andere gerelateerde bedrijven als come BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING: Henckaerts BVBA | ACTUAL PRINT SA | SPEELCIRCUIT TOP-FIT | Haco N.V. | jkglflkjkl, gjhfdjgdk

Other related companies as BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING: Henckaerts BVBA | ACTUAL PRINT SA | SPEELCIRCUIT TOP-FIT | Haco N.V. | jkglflkjkl, gjhfdjgdk

BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Lanaken (Rekem), België. De volledige naam van het bedrijf is BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04593627929. Het bedrijf BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING bevindt zich op het adres: Pater Verboislaan 6 Bus 1,3621. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING, openstaande posities, locatie van BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING is a company, that was registered 2015 in Lanaken (Rekem) region, Belgium. Full name of company is BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING, company assigned to the tax number BE04593627929. The company BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING is located at the address: Pater Verboislaan 6 Bus 1,3621. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING were not found.
The main activity of BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING is not available. You also can look at reviews of BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING, open positions, location of BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING, Lanaken (Rekem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING, Lanaken (Rekem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING, employees, financial statistics.