Archimedes NV

Contactgegevens Archimedes NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Archimedes NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Archimedes NV

Regio (region): Keerbergen, België

Adres (address): Kempenlaan 36,3140, België

Telefoon (phone): 015 52 00 50 015 52 00 50

Fax (fax): 015 52 98 24 015 52 98 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Archimedes NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Archimedes NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Archimedes NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Archimedes NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Archimedes NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Archimedes NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Archimedes NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Archimedes NV
Products information Archimedes NV

BTW identificatienummer (tax): BE08943389892
Ondernemingsnummer: 6326171875
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Archimedes NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Archimedes NV
(Get full report from official database of BE for Archimedes NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Archimedes NV
Addition kinds of activities for Archimedes NV

382602. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
07830201. Bracing diensten, sierbus | Bracing services, ornamental bush
22110411. Velvets, katoen | Velvets, cotton
23390201. Culottes: vrouwen, misses 'en junioren' | Culottes: women's, misses', and juniors'
30839906. Vensterplaat, kunststof | Window sheeting, plastics
32720000. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
33419903. Messing smelten en raffineren (secundair) | Brass smelting and refining (secondary)
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij Archimedes NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Archimedes NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Archimedes NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Archimedes NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Studentenjob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Archimedes NV in sociale netwerken
Look for responds of Archimedes NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Archimedes NV. Laat een reactie achter voor Archimedes NV. Archimedes NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Archimedes NV. Leave a respond for Archimedes NV. Archimedes NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Archimedes NV op de google maps. Adres en contacten Archimedes NV
Location of Archimedes NV on the google maps. Address and contacts of Archimedes NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Archimedes NV Archimedes NV: LIVO BVBA | Inspire IT SPRL | De Vits BVBA | Inghels P | MEYS SLOTENMAKERIJ

Other related companies as Archimedes NV: LIVO BVBA | Inspire IT SPRL | De Vits BVBA | Inghels P | MEYS SLOTENMAKERIJ

Archimedes NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Keerbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Archimedes NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08943389892. Het bedrijf Archimedes NV bevindt zich op het adres: Kempenlaan 36,3140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Archimedes NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Archimedes NV is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Archimedes NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Archimedes NV, openstaande posities, locatie van Archimedes NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Archimedes NV is a company, that was registered 2003 in Keerbergen region, Belgium. Full name of company is Archimedes NV, company assigned to the tax number BE08943389892. The company Archimedes NV is located at the address: Kempenlaan 36,3140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Archimedes NV were not found.
The main activity of Archimedes NV is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Archimedes NV is not available. You also can look at reviews of Archimedes NV, open positions, location of Archimedes NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Archimedes NV, Keerbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Archimedes NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Archimedes NV, Keerbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Archimedes NV, employees, financial statistics.