AB Conseil SA

Contactgegevens AB Conseil SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB Conseil SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB Conseil SA

Regio (region): Liège 1 (Angleur), België

Adres (address): Rue du Val-Benoît 129,4031, België

Telefoon (phone): 04 365 71 69 04 365 71 69

Fax (fax): 04 367 49 48 04 367 49 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB Conseil SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB Conseil SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB Conseil SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB Conseil SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB Conseil SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB Conseil SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB Conseil SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB Conseil SA
Products information AB Conseil SA

BTW identificatienummer (tax): BE08758819580
Ondernemingsnummer: 7934570312
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AB Conseil SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB Conseil SA
(Get full report from official database of BE for AB Conseil SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB Conseil SA
Addition kinds of activities for AB Conseil SA

0811. Houtwegen | Timber tracts
2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
344900. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
24930201. flakeboard | Flakeboard
27410200. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
34319903. Loodgieterswerk: Geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Plumbing fixtures: enameled iron, cast iron,or pressed metal
35590603. Ovens, timmerhout | Kilns, lumber
35789901. Betting machines, pari-mutuel | Betting machines, pari-mutuel
48220000. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications

Werken bij AB Conseil SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB Conseil SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB Conseil SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB Conseil SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester montage (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je test de gemonteerde transmissies

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van AB Conseil SA in sociale netwerken
Look for responds of AB Conseil SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB Conseil SA. Laat een reactie achter voor AB Conseil SA. AB Conseil SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB Conseil SA. Leave a respond for AB Conseil SA. AB Conseil SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB Conseil SA op de google maps. Adres en contacten AB Conseil SA
Location of AB Conseil SA on the google maps. Address and contacts of AB Conseil SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AB Conseil SA AB Conseil SA: Luc Selis NV | Omni-Level NV | Specicom | CALOMNE B | Le Cafe des Touristes

Other related companies as AB Conseil SA: Luc Selis NV | Omni-Level NV | Specicom | CALOMNE B | Le Cafe des Touristes

AB Conseil SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Angleur), België. De volledige naam van het bedrijf is AB Conseil SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08758819580. Het bedrijf AB Conseil SA bevindt zich op het adres: Rue du Val-Benoît 129,4031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AB Conseil SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB Conseil SA is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB Conseil SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB Conseil SA, openstaande posities, locatie van AB Conseil SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AB Conseil SA is a company, that was registered 1994 in Liège 1 (Angleur) region, Belgium. Full name of company is AB Conseil SA, company assigned to the tax number BE08758819580. The company AB Conseil SA is located at the address: Rue du Val-Benoît 129,4031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AB Conseil SA were not found.
The main activity of AB Conseil SA is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AB Conseil SA is not available. You also can look at reviews of AB Conseil SA, open positions, location of AB Conseil SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB Conseil SA, Liège 1 (Angleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB Conseil SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB Conseil SA, Liège 1 (Angleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB Conseil SA, employees, financial statistics.