Agref NV

Contactgegevens Agref NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agref NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agref NV

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Tragelweg 4,9230, België

Telefoon (phone): 09 369 19 11 09 369 19 11

Fax (fax): 09 369 07 04 09 369 07 04

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agref NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agref NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agref NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agref NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agref NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agref NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agref NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agref NV
Products information Agref NV

BTW identificatienummer (tax): BE06799133300
Ondernemingsnummer: 4279693603
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Agref NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agref NV
(Get full report from official database of BE for Agref NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agref NV
Addition kinds of activities for Agref NV

243105. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
508409. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
569903. Sportkleding | Sports apparel
20410108. Gierstmeel | Millet flour
35410000. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type

Werken bij Agref NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agref NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agref NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agref NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • LIJNVERANTWOORDELIJKE BIJ INPAKAFDELING VOEDINGSBEDRIJF TE SINT-GILLIS-WAAS (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat concreet uit: Meehelpen in de inpakafdeling Inpakmachines kunnen omstellen De dagplanning uitvoeren en de medewerkers aansturen Kleine storingen kunnen oplossen aan de inpakmachines Ervoor zorgen dat de kwaliteitscontroles gebeuren en deze ook administratief verwerken

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van Agref NV in sociale netwerken
Look for responds of Agref NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agref NV. Laat een reactie achter voor Agref NV. Agref NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agref NV. Leave a respond for Agref NV. Agref NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agref NV op de google maps. Adres en contacten Agref NV
Location of Agref NV on the google maps. Address and contacts of Agref NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Agref NV Agref NV: Graphic Center | Van Hoecke A | Gulliver Organisation | Navicelle (La) | B-Track bvba

Other related companies as Agref NV: Graphic Center | Van Hoecke A | Gulliver Organisation | Navicelle (La) | B-Track bvba

Agref NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is Agref NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06799133300. Het bedrijf Agref NV bevindt zich op het adres: Tragelweg 4,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Agref NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agref NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agref NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agref NV, openstaande posities, locatie van Agref NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Agref NV is a company, that was registered 1994 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is Agref NV, company assigned to the tax number BE06799133300. The company Agref NV is located at the address: Tragelweg 4,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Agref NV were not found.
The main activity of Agref NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Agref NV is not available. You also can look at reviews of Agref NV, open positions, location of Agref NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agref NV, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agref NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agref NV, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agref NV, employees, financial statistics.