ACE-STRAATMEUBILAIR

Contactgegevens ACE-STRAATMEUBILAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACE-STRAATMEUBILAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACE-STRAATMEUBILAIR

Regio (region): Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België

Adres (address): Rue de Trazegnies 500,6031, België

Telefoon (phone): 071 31 05 06 071 31 05 06

Fax (fax): +32 (87) 517-84-25 +32 (87) 517-84-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACE-STRAATMEUBILAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACE-STRAATMEUBILAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACE-STRAATMEUBILAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACE-STRAATMEUBILAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACE-STRAATMEUBILAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACE-STRAATMEUBILAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACE-STRAATMEUBILAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACE-STRAATMEUBILAIR
Products information ACE-STRAATMEUBILAIR

BTW identificatienummer (tax): BE05319000244
Ondernemingsnummer: 8981567382
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACE-STRAATMEUBILAIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACE-STRAATMEUBILAIR
(Get full report from official database of BE for ACE-STRAATMEUBILAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACE-STRAATMEUBILAIR
Addition kinds of activities for ACE-STRAATMEUBILAIR

16230301. Aquaductconstructie | Aqueduct construction
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
24369902. Multiplex, naaldhout | Plywood, softwood
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
75390203. Torque converter reparatie, automotive | Torque converter repair, automotive

Werken bij ACE-STRAATMEUBILAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACE-STRAATMEUBILAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACE-STRAATMEUBILAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACE-STRAATMEUBILAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van ACE-STRAATMEUBILAIR in sociale netwerken
Look for responds of ACE-STRAATMEUBILAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACE-STRAATMEUBILAIR. Laat een reactie achter voor ACE-STRAATMEUBILAIR. ACE-STRAATMEUBILAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACE-STRAATMEUBILAIR. Leave a respond for ACE-STRAATMEUBILAIR. ACE-STRAATMEUBILAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACE-STRAATMEUBILAIR op de google maps. Adres en contacten ACE-STRAATMEUBILAIR
Location of ACE-STRAATMEUBILAIR on the google maps. Address and contacts of ACE-STRAATMEUBILAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come ACE-STRAATMEUBILAIR ACE-STRAATMEUBILAIR: Banden Vandewalle BVBA | Joossens BVBA | Damo Optiek | House of Diamonds | Pepco

Other related companies as ACE-STRAATMEUBILAIR: Banden Vandewalle BVBA | Joossens BVBA | Damo Optiek | House of Diamonds | Pepco

ACE-STRAATMEUBILAIR is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België. De volledige naam van het bedrijf is ACE-STRAATMEUBILAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05319000244. Het bedrijf ACE-STRAATMEUBILAIR bevindt zich op het adres: Rue de Trazegnies 500,6031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACE-STRAATMEUBILAIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACE-STRAATMEUBILAIR is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACE-STRAATMEUBILAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACE-STRAATMEUBILAIR, openstaande posities, locatie van ACE-STRAATMEUBILAIR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACE-STRAATMEUBILAIR is a company, that was registered 2001 in Charleroi (Monceau-sur-Sambre) region, Belgium. Full name of company is ACE-STRAATMEUBILAIR, company assigned to the tax number BE05319000244. The company ACE-STRAATMEUBILAIR is located at the address: Rue de Trazegnies 500,6031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACE-STRAATMEUBILAIR were not found.
The main activity of ACE-STRAATMEUBILAIR is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACE-STRAATMEUBILAIR is not available. You also can look at reviews of ACE-STRAATMEUBILAIR, open positions, location of ACE-STRAATMEUBILAIR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACE-STRAATMEUBILAIR, Charleroi (Monceau-sur-Sambre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACE-STRAATMEUBILAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACE-STRAATMEUBILAIR, Charleroi (Monceau-sur-Sambre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACE-STRAATMEUBILAIR, employees, financial statistics.