ACE-Mobilier Urbain SA

Contactgegevens ACE-Mobilier Urbain SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACE-Mobilier Urbain SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACE-Mobilier Urbain SA

Regio (region): Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België

Adres (address): Rue de Trazegnies 500,6031, België

Telefoon (phone): 071 31 05 06 071 31 05 06

Fax (fax): 071 31 05 04 071 31 05 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACE-Mobilier Urbain SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACE-Mobilier Urbain SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACE-Mobilier Urbain SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACE-Mobilier Urbain SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACE-Mobilier Urbain SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACE-Mobilier Urbain SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACE-Mobilier Urbain SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACE-Mobilier Urbain SA
Products information ACE-Mobilier Urbain SA

BTW identificatienummer (tax): BE03468902587
Ondernemingsnummer: 3246704101
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ACE-Mobilier Urbain SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACE-Mobilier Urbain SA
(Get full report from official database of BE for ACE-Mobilier Urbain SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACE-Mobilier Urbain SA
Addition kinds of activities for ACE-Mobilier Urbain SA

3363. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
20330200. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
22111212. Pin strepen, katoen | Pin stripes, cotton
30210108. Overshoes, rubber of rubber gesolde stof | Overshoes, rubber or rubber soled fabric
35790100. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
56210102. Bruidswinkels | Bridal shops

Werken bij ACE-Mobilier Urbain SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACE-Mobilier Urbain SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACE-Mobilier Urbain SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACE-Mobilier Urbain SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van ACE-Mobilier Urbain SA in sociale netwerken
Look for responds of ACE-Mobilier Urbain SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACE-Mobilier Urbain SA. Laat een reactie achter voor ACE-Mobilier Urbain SA. ACE-Mobilier Urbain SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACE-Mobilier Urbain SA. Leave a respond for ACE-Mobilier Urbain SA. ACE-Mobilier Urbain SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACE-Mobilier Urbain SA op de google maps. Adres en contacten ACE-Mobilier Urbain SA
Location of ACE-Mobilier Urbain SA on the google maps. Address and contacts of ACE-Mobilier Urbain SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACE-Mobilier Urbain SA ACE-Mobilier Urbain SA: Demar Marine CV | CAVES DE CUREGHEM | WILVIA WOONWERELD/ FASHION AT HOME | SPRINT VAN | SOMOTEX

Other related companies as ACE-Mobilier Urbain SA: Demar Marine CV | CAVES DE CUREGHEM | WILVIA WOONWERELD/ FASHION AT HOME | SPRINT VAN | SOMOTEX

ACE-Mobilier Urbain SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België. De volledige naam van het bedrijf is ACE-Mobilier Urbain SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03468902587. Het bedrijf ACE-Mobilier Urbain SA bevindt zich op het adres: Rue de Trazegnies 500,6031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ACE-Mobilier Urbain SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACE-Mobilier Urbain SA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACE-Mobilier Urbain SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACE-Mobilier Urbain SA, openstaande posities, locatie van ACE-Mobilier Urbain SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACE-Mobilier Urbain SA is a company, that was registered 1994 in Charleroi (Monceau-sur-Sambre) region, Belgium. Full name of company is ACE-Mobilier Urbain SA, company assigned to the tax number BE03468902587. The company ACE-Mobilier Urbain SA is located at the address: Rue de Trazegnies 500,6031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ACE-Mobilier Urbain SA were not found.
The main activity of ACE-Mobilier Urbain SA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACE-Mobilier Urbain SA is not available. You also can look at reviews of ACE-Mobilier Urbain SA, open positions, location of ACE-Mobilier Urbain SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACE-Mobilier Urbain SA, Charleroi (Monceau-sur-Sambre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACE-Mobilier Urbain SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACE-Mobilier Urbain SA, Charleroi (Monceau-sur-Sambre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACE-Mobilier Urbain SA, employees, financial statistics.