Lostermans-Lebrun BVBA

Contactgegevens Lostermans-Lebrun BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lostermans-Lebrun BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lostermans-Lebrun BVBA

Regio (region): Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Adres (address): Robert Dansaertlaan 100,1702, België

Telefoon (phone): 02 466 26 23 02 466 26 23

Fax (fax): 02 466 05 50 02 466 05 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lostermans-Lebrun BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lostermans-Lebrun BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lostermans-Lebrun BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lostermans-Lebrun BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lostermans-Lebrun BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lostermans-Lebrun BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lostermans-Lebrun BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lostermans-Lebrun BVBA
Products information Lostermans-Lebrun BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02025024414
Ondernemingsnummer: 5704071044
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lostermans-Lebrun BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lostermans-Lebrun BVBA
(Get full report from official database of BE for Lostermans-Lebrun BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lostermans-Lebrun BVBA
Addition kinds of activities for Lostermans-Lebrun BVBA

17420000. Pleisterwerk, gips en isolatie | Plastering, drywall, and insulation
36249902. Borstels en borstel voorraadcontacten, elektrisch | Brushes and brush stock contacts, electric
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
39990816. Stringing kralen | Stringing beads
64119908. Professionele normen diensten, verzekering | Professional standards services, insurance
82449902. Commerciële school | Commercial school

Werken bij Lostermans-Lebrun BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lostermans-Lebrun BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lostermans-Lebrun BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lostermans-Lebrun BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

  • Koerier/staalnemer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    koerier/ staalnemer m/v sta je in voor volgende taken: - Je gaat met een eigenbedrijfswagen de stalen ophalen bij slagers, dit in Oost - West Vlaanderen. ( gans Vlaanderen) - Je gaat de dag zelf nog de stalen terug afleveren in het bedrijf te Brugge

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

Zoek naar antwoorden van Lostermans-Lebrun BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lostermans-Lebrun BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lostermans-Lebrun BVBA. Laat een reactie achter voor Lostermans-Lebrun BVBA. Lostermans-Lebrun BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lostermans-Lebrun BVBA. Leave a respond for Lostermans-Lebrun BVBA. Lostermans-Lebrun BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lostermans-Lebrun BVBA op de google maps. Adres en contacten Lostermans-Lebrun BVBA
Location of Lostermans-Lebrun BVBA on the google maps. Address and contacts of Lostermans-Lebrun BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lostermans-Lebrun BVBA Lostermans-Lebrun BVBA: Intermat NV | Janssen Ramen NV | BALAU SA | Kestelyn N.V. | Criquelions Services

Other related companies as Lostermans-Lebrun BVBA: Intermat NV | Janssen Ramen NV | BALAU SA | Kestelyn N.V. | Criquelions Services

Lostermans-Lebrun BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België. De volledige naam van het bedrijf is Lostermans-Lebrun BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02025024414. Het bedrijf Lostermans-Lebrun BVBA bevindt zich op het adres: Robert Dansaertlaan 100,1702. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lostermans-Lebrun BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lostermans-Lebrun BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lostermans-Lebrun BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lostermans-Lebrun BVBA, openstaande posities, locatie van Lostermans-Lebrun BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lostermans-Lebrun BVBA is a company, that was registered 2011 in Dilbeek (Groot - Bijgaarden) region, Belgium. Full name of company is Lostermans-Lebrun BVBA, company assigned to the tax number BE02025024414. The company Lostermans-Lebrun BVBA is located at the address: Robert Dansaertlaan 100,1702. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lostermans-Lebrun BVBA were not found.
The main activity of Lostermans-Lebrun BVBA is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lostermans-Lebrun BVBA is not available. You also can look at reviews of Lostermans-Lebrun BVBA, open positions, location of Lostermans-Lebrun BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lostermans-Lebrun BVBA, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lostermans-Lebrun BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lostermans-Lebrun BVBA, Dilbeek (Groot - Bijgaarden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lostermans-Lebrun BVBA, employees, financial statistics.