Verhelst nv-Oudenburg

Contactgegevens Verhelst nv-Oudenburg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhelst nv-Oudenburg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhelst nv-Oudenburg

Regio (region): Gistel (Snaaskerke), België

Adres (address): Steenovenstraat,8470, België

Telefoon (phone): 059 50 33 83 059 50 33 83

Fax (fax): 059 80 43 75 059 80 43 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhelst nv-Oudenburg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhelst nv-Oudenburg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhelst nv-Oudenburg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhelst nv-Oudenburg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhelst nv-Oudenburg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhelst nv-Oudenburg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhelst nv-Oudenburg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhelst nv-Oudenburg
Products information Verhelst nv-Oudenburg

BTW identificatienummer (tax): BE08155120849
Ondernemingsnummer: 6445373535
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Verhelst nv-Oudenburg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhelst nv-Oudenburg
(Get full report from official database of BE for Verhelst nv-Oudenburg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhelst nv-Oudenburg
Addition kinds of activities for Verhelst nv-Oudenburg

6035. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
07230307. Groentenvoorkooldiensten | Vegetable precooling services
24410201. Eierschoenen, hout | Egg cases, wood
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
34950101. Klokveren, precisie | Clock springs, precision
35810101. Sloten, munteenheid | Locks, coin-operated
38220502. Lijnregeling voor elektrische warmte | Line control for electric heat
51490300. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
51991002. Posters | Posters

Werken bij Verhelst nv-Oudenburg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhelst nv-Oudenburg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhelst nv-Oudenburg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhelst nv-Oudenburg. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Verhelst nv-Oudenburg in sociale netwerken
Look for responds of Verhelst nv-Oudenburg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhelst nv-Oudenburg. Laat een reactie achter voor Verhelst nv-Oudenburg. Verhelst nv-Oudenburg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhelst nv-Oudenburg. Leave a respond for Verhelst nv-Oudenburg. Verhelst nv-Oudenburg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhelst nv-Oudenburg op de google maps. Adres en contacten Verhelst nv-Oudenburg
Location of Verhelst nv-Oudenburg on the google maps. Address and contacts of Verhelst nv-Oudenburg

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhelst nv-Oudenburg Verhelst nv-Oudenburg: Guissard Benoit SPRL | Verbruggen Marnix BVBA | Chever BVBA | DE STEMVORK WERBROUCK | Almico NV

Other related companies as Verhelst nv-Oudenburg: Guissard Benoit SPRL | Verbruggen Marnix BVBA | Chever BVBA | DE STEMVORK WERBROUCK | Almico NV

Verhelst nv-Oudenburg is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Gistel (Snaaskerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Verhelst nv-Oudenburg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08155120849. Het bedrijf Verhelst nv-Oudenburg bevindt zich op het adres: Steenovenstraat,8470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Verhelst nv-Oudenburg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhelst nv-Oudenburg is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhelst nv-Oudenburg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhelst nv-Oudenburg, openstaande posities, locatie van Verhelst nv-Oudenburg op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhelst nv-Oudenburg is a company, that was registered 2016 in Gistel (Snaaskerke) region, Belgium. Full name of company is Verhelst nv-Oudenburg, company assigned to the tax number BE08155120849. The company Verhelst nv-Oudenburg is located at the address: Steenovenstraat,8470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Verhelst nv-Oudenburg were not found.
The main activity of Verhelst nv-Oudenburg is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhelst nv-Oudenburg is not available. You also can look at reviews of Verhelst nv-Oudenburg, open positions, location of Verhelst nv-Oudenburg on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhelst nv-Oudenburg, Gistel (Snaaskerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhelst nv-Oudenburg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhelst nv-Oudenburg, Gistel (Snaaskerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhelst nv-Oudenburg, employees, financial statistics.