BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA
Private companiesMetal Mining • BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

Contactgegevens BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Brouwerijstraat 69,8530, België

Telefoon (phone): 056 21 37 71 056 21 37 71

Fax (fax): 056 22 71 21 056 22 71 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA
Products information BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01896484375
Ondernemingsnummer: 8752777099
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA
(Get full report from official database of BE for BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA
Addition kinds of activities for BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

23990503. Hoeden, met de hand gehaakt | Hats, hand crocheted
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace
50449902. Controleer, ondertekenen en onderschrijven machines | Check writing, signing, and endorsing machines
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters
78129903. Advertenties, televisie: tape of film | Commercials, television: tape or film

Werken bij BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Vacature seksuoloog – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde seksuoloog om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Laat een reactie achter voor BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. Leave a respond for BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA. BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA op de google maps. Adres en contacten BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA
Location of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA on the google maps. Address and contacts of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: Van Belle K | Van Raemdonck NV | Laser System Europe SPRL | Champagne Louise Brison | Blozoen Europe N.V.

Other related companies as BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA: Van Belle K | Van Raemdonck NV | Laser System Europe SPRL | Champagne Louise Brison | Blozoen Europe N.V.

BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01896484375. Het bedrijf BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA bevindt zich op het adres: Brouwerijstraat 69,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 431,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, openstaande posities, locatie van BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is a company, that was registered 2014 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, company assigned to the tax number BE01896484375. The company BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is located at the address: Brouwerijstraat 69,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 431,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA were not found.
The main activity of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA is not available. You also can look at reviews of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, open positions, location of BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA, employees, financial statistics.