BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV
Private companiesForestry • BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV

Contactgegevens BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV

Regio (region): WAREGEM, België

Adres (address): ANZEGEMSEWEG,8790, België

Telefoon (phone): 056 68 81 37 056 68 81 37

Fax (fax): 056 68 02 00 056 68 02 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV
Products information BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV

BTW identificatienummer (tax): BE05713684082
Ondernemingsnummer: 6024322509
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV
(Get full report from official database of BE for BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV
Addition kinds of activities for BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV

502301. Keukengerei | Kitchenware
762999. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
35599940. Glas snijmachines | Glass cutting machinery
35770000. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged

Werken bij BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

Zoek naar antwoorden van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV in sociale netwerken
Look for responds of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Laat een reactie achter voor BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. Leave a respond for BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV. BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV op de google maps. Adres en contacten BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV
Location of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV on the google maps. Address and contacts of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: Fidulux SPRL | Capital & Finance SA | Neusy SA | Pyramide Ingénierie SPRL | Brackx NV

Other related companies as BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV: Fidulux SPRL | Capital & Finance SA | Neusy SA | Pyramide Ingénierie SPRL | Brackx NV

BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio WAREGEM, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05713684082. Het bedrijf BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV bevindt zich op het adres: ANZEGEMSEWEG,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, openstaande posities, locatie van BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is a company, that was registered 2011 in WAREGEM region, Belgium. Full name of company is BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, company assigned to the tax number BE05713684082. The company BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is located at the address: ANZEGEMSEWEG,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV were not found.
The main activity of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV is not available. You also can look at reviews of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, open positions, location of BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, WAREGEM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, WAREGEM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDSTOFCENTER WAREGEM NV, employees, financial statistics.