Jojo Elektronica BVBA

Contactgegevens Jojo Elektronica BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jojo Elektronica BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jojo Elektronica BVBA

Regio (region): Opglabbeek, België

Adres (address): Weg naar Zwartberg 214,3660, België

Telefoon (phone): 089 81 08 81; 089 81 08 82; 089 81 08 83; 089 81 08 85; 089 81 08 87; 089 81 08 88; 089 85 80 75; 089 81 08 89 089 81 08 81; 089 81 08 82; 089 81 08 83; 089 81 08 85; 089 81 08 87; 089 81 08 88; 089 85 80 75; 089 81 08 89

Fax (fax): 089 85 80 75 089 85 80 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jojo Elektronica BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jojo Elektronica BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jojo Elektronica BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jojo Elektronica BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jojo Elektronica BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jojo Elektronica BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jojo Elektronica BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jojo Elektronica BVBA
Products information Jojo Elektronica BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01881378173
Ondernemingsnummer: 7437988281
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Jojo Elektronica BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jojo Elektronica BVBA
(Get full report from official database of BE for Jojo Elektronica BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jojo Elektronica BVBA
Addition kinds of activities for Jojo Elektronica BVBA

0921. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
2657. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
509202. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
20680000. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
26720107. Zeep geïmpregneerde papieren en papier wasdoeken | Soap impregnated papers and paper washcloths
29510200. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
36259913. Positioneringsregelaars, elektrisch | Positioning controls, electric
38260303. Vochtanalysatoren | Moisture analyzers
51699908. Kunstmatige vezels | Manmade fibers
51990101. Leveringen van architecten (niet duurzaam) | Architects' supplies (non-durable)

Werken bij Jojo Elektronica BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jojo Elektronica BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jojo Elektronica BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jojo Elektronica BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

Zoek naar antwoorden van Jojo Elektronica BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jojo Elektronica BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jojo Elektronica BVBA. Laat een reactie achter voor Jojo Elektronica BVBA. Jojo Elektronica BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jojo Elektronica BVBA. Leave a respond for Jojo Elektronica BVBA. Jojo Elektronica BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jojo Elektronica BVBA op de google maps. Adres en contacten Jojo Elektronica BVBA
Location of Jojo Elektronica BVBA on the google maps. Address and contacts of Jojo Elektronica BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jojo Elektronica BVBA Jojo Elektronica BVBA: ACF Consult SPRL | All-Technology BVBA | Idelux S.C.R.L. | Bires de Chimay | Out-4-Fun.com Services

Other related companies as Jojo Elektronica BVBA: ACF Consult SPRL | All-Technology BVBA | Idelux S.C.R.L. | Bires de Chimay | Out-4-Fun.com Services

Jojo Elektronica BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Opglabbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Jojo Elektronica BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01881378173. Het bedrijf Jojo Elektronica BVBA bevindt zich op het adres: Weg naar Zwartberg 214,3660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 752,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Jojo Elektronica BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jojo Elektronica BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jojo Elektronica BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jojo Elektronica BVBA, openstaande posities, locatie van Jojo Elektronica BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jojo Elektronica BVBA is a company, that was registered 2005 in Opglabbeek region, Belgium. Full name of company is Jojo Elektronica BVBA, company assigned to the tax number BE01881378173. The company Jojo Elektronica BVBA is located at the address: Weg naar Zwartberg 214,3660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 752,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Jojo Elektronica BVBA were not found.
The main activity of Jojo Elektronica BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jojo Elektronica BVBA is not available. You also can look at reviews of Jojo Elektronica BVBA, open positions, location of Jojo Elektronica BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jojo Elektronica BVBA, Opglabbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jojo Elektronica BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jojo Elektronica BVBA, Opglabbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jojo Elektronica BVBA, employees, financial statistics.