DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL

Contactgegevens DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL

Regio (region): Lubbeek (Binkom), België

Adres (address): Meenselstraat 61A,3211, België

Telefoon (phone): 016 63 56 49 016 63 56 49

Fax (fax): +32 (86) 921-95-75 +32 (86) 921-95-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL
Products information DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL

BTW identificatienummer (tax): BE09600646972
Ondernemingsnummer: 4295074462
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL
(Get full report from official database of BE for DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL
Addition kinds of activities for DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL

505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
27310000. Boekuitgeverij | Book publishing
34430115. Proces schepen, industrieel: metalen plaat | Process vessels, industrial: metal plate
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical
79990301. Handbalvelden, niet-lidmaatschap | Handball courts, non-membership

Werken bij DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL in sociale netwerken
Look for responds of DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL. Laat een reactie achter voor DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL. DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL. Leave a respond for DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL. DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL op de google maps. Adres en contacten DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL
Location of DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL on the google maps. Address and contacts of DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL

Andere gerelateerde bedrijven als come DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL: CARRIERES TERRASSEMENTS SA | Sematec SA | I.S.B. BVBA | GET | Peeters,Maria

Other related companies as DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL: CARRIERES TERRASSEMENTS SA | Sematec SA | I.S.B. BVBA | GET | Peeters,Maria

DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Lubbeek (Binkom), België. De volledige naam van het bedrijf is DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09600646972. Het bedrijf DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL bevindt zich op het adres: Meenselstraat 61A,3211. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL, openstaande posities, locatie van DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL is a company, that was registered 1996 in Lubbeek (Binkom) region, Belgium. Full name of company is DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL, company assigned to the tax number BE09600646972. The company DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL is located at the address: Meenselstraat 61A,3211. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL were not found.
The main activity of DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL is not available. You also can look at reviews of DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL, open positions, location of DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL, Lubbeek (Binkom): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL, Lubbeek (Binkom): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUOVAC L'ASPIRATEUR CENTRAL, employees, financial statistics.