Jans Brandstoffen

Contactgegevens Jans Brandstoffen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jans Brandstoffen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jans Brandstoffen

Regio (region): Ternat (Wambeek), België

Adres (address): Langestraat 80,1741, België

Telefoon (phone): 02 582 14 07; 02 582 65 58 02 582 14 07; 02 582 65 58

Fax (fax): 02 582 65 94 02 582 65 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jans Brandstoffen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jans Brandstoffen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jans Brandstoffen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jans Brandstoffen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jans Brandstoffen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jans Brandstoffen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jans Brandstoffen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jans Brandstoffen
Products information Jans Brandstoffen

BTW identificatienummer (tax): BE05682922363
Ondernemingsnummer: 6292388916
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Jans Brandstoffen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jans Brandstoffen
(Get full report from official database of BE for Jans Brandstoffen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jans Brandstoffen
Addition kinds of activities for Jans Brandstoffen

8243. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
364300. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
28219900. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
35599909. Katoen ginning machines | Cotton ginning machinery
36340106. Eierkoks, elektrisch | Egg cookers, electric
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
51119901. Fijn papier | Fine paper

Werken bij Jans Brandstoffen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jans Brandstoffen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jans Brandstoffen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jans Brandstoffen. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van Jans Brandstoffen in sociale netwerken
Look for responds of Jans Brandstoffen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jans Brandstoffen. Laat een reactie achter voor Jans Brandstoffen. Jans Brandstoffen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jans Brandstoffen. Leave a respond for Jans Brandstoffen. Jans Brandstoffen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jans Brandstoffen op de google maps. Adres en contacten Jans Brandstoffen
Location of Jans Brandstoffen on the google maps. Address and contacts of Jans Brandstoffen

Andere gerelateerde bedrijven als come Jans Brandstoffen Jans Brandstoffen: Media Facilities BVBA | Novotel Leuven Centrum | Huet (Ets) | Chevideco N.V. | nv Herman

Other related companies as Jans Brandstoffen: Media Facilities BVBA | Novotel Leuven Centrum | Huet (Ets) | Chevideco N.V. | nv Herman

Jans Brandstoffen is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Ternat (Wambeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Jans Brandstoffen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05682922363. Het bedrijf Jans Brandstoffen bevindt zich op het adres: Langestraat 80,1741. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 790,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Jans Brandstoffen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jans Brandstoffen is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jans Brandstoffen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jans Brandstoffen, openstaande posities, locatie van Jans Brandstoffen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jans Brandstoffen is a company, that was registered 1992 in Ternat (Wambeek) region, Belgium. Full name of company is Jans Brandstoffen, company assigned to the tax number BE05682922363. The company Jans Brandstoffen is located at the address: Langestraat 80,1741. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 790,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Jans Brandstoffen were not found.
The main activity of Jans Brandstoffen is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jans Brandstoffen is not available. You also can look at reviews of Jans Brandstoffen, open positions, location of Jans Brandstoffen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jans Brandstoffen, Ternat (Wambeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jans Brandstoffen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jans Brandstoffen, Ternat (Wambeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jans Brandstoffen, employees, financial statistics.