Carrières Lemay SA

Contactgegevens Carrières Lemay SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrières Lemay SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrières Lemay SA

Regio (region): Tournai (Vaulx), België

Adres (address): Vieux Chemin de Mons 12,7536, België

Telefoon (phone): 069 22 91 25 069 22 91 25

Fax (fax): 069 22 91 28 069 22 91 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrières Lemay SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrières Lemay SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrières Lemay SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrières Lemay SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrières Lemay SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrières Lemay SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrières Lemay SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrières Lemay SA
Products information Carrières Lemay SA

BTW identificatienummer (tax): BE05537078857
Ondernemingsnummer: 1616882324
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Carrières Lemay SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrières Lemay SA
(Get full report from official database of BE for Carrières Lemay SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrières Lemay SA
Addition kinds of activities for Carrières Lemay SA

22999900. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
23960303. Hat bevindingen, mannen | Hat findings, men's
28999915. Boorselder | Drilling mud
34430123. Torens (bellen, koelen, fractioneren, etc.): Metalen plaat | Towers (bubble, cooling, fractionating, etc.): metal plate
35520208. Kant- en netmachines | Lace and net machines
38430205. Denture materialen | Denture materials
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec
86610102. Assemblage van Godskerk | Assembly of god church

Werken bij Carrières Lemay SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrières Lemay SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrières Lemay SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrières Lemay SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • DRINGENDE POETSHULP TE OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Oudenaarde. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Carrières Lemay SA in sociale netwerken
Look for responds of Carrières Lemay SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrières Lemay SA. Laat een reactie achter voor Carrières Lemay SA. Carrières Lemay SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrières Lemay SA. Leave a respond for Carrières Lemay SA. Carrières Lemay SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrières Lemay SA op de google maps. Adres en contacten Carrières Lemay SA
Location of Carrières Lemay SA on the google maps. Address and contacts of Carrières Lemay SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrières Lemay SA Carrières Lemay SA: De Clercq-Bourdeaud'hui NV | Vanbetsbrugge H & Zonen NV | Verhelle BVBA | Virga Jesseziekenhuis | Stallo B.V.B.A.

Other related companies as Carrières Lemay SA: De Clercq-Bourdeaud'hui NV | Vanbetsbrugge H & Zonen NV | Verhelle BVBA | Virga Jesseziekenhuis | Stallo B.V.B.A.

Carrières Lemay SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Tournai (Vaulx), België. De volledige naam van het bedrijf is Carrières Lemay SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05537078857. Het bedrijf Carrières Lemay SA bevindt zich op het adres: Vieux Chemin de Mons 12,7536. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 689,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Carrières Lemay SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrières Lemay SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrières Lemay SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrières Lemay SA, openstaande posities, locatie van Carrières Lemay SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carrières Lemay SA is a company, that was registered 1989 in Tournai (Vaulx) region, Belgium. Full name of company is Carrières Lemay SA, company assigned to the tax number BE05537078857. The company Carrières Lemay SA is located at the address: Vieux Chemin de Mons 12,7536. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 689,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Carrières Lemay SA were not found.
The main activity of Carrières Lemay SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrières Lemay SA is not available. You also can look at reviews of Carrières Lemay SA, open positions, location of Carrières Lemay SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrières Lemay SA, Tournai (Vaulx): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrières Lemay SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrières Lemay SA, Tournai (Vaulx): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrières Lemay SA, employees, financial statistics.