Studiegroep Omgeving cvba

Contactgegevens Studiegroep Omgeving cvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Studiegroep Omgeving cvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Studiegroep Omgeving cvba

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Uitbreidingstraat 390,2600, België

Telefoon (phone): 03 448 22 72 03 448 22 72

Fax (fax): 03 440 13 93 03 440 13 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Studiegroep Omgeving cvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Studiegroep Omgeving cvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Studiegroep Omgeving cvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Studiegroep Omgeving cvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Studiegroep Omgeving cvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Studiegroep Omgeving cvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Studiegroep Omgeving cvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Studiegroep Omgeving cvba
Products information Studiegroep Omgeving cvba

BTW identificatienummer (tax): BE02261230468
Ondernemingsnummer: 1717132568
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Studiegroep Omgeving cvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Studiegroep Omgeving cvba
(Get full report from official database of BE for Studiegroep Omgeving cvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Studiegroep Omgeving cvba
Addition kinds of activities for Studiegroep Omgeving cvba

8621. Professionele organisaties | Professional organizations
227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
731901. Transit reclame diensten | Transit advertising services
964199. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
22530203. Truien, breien | Jerseys, knit
28340504. Bitter zouten | Effervescent salts
28690103. Butylalcohol, butanol | Butyl alcohol, butanol
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
59990600. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment

Werken bij Studiegroep Omgeving cvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Studiegroep Omgeving cvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Studiegroep Omgeving cvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Studiegroep Omgeving cvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

Zoek naar antwoorden van Studiegroep Omgeving cvba in sociale netwerken
Look for responds of Studiegroep Omgeving cvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Studiegroep Omgeving cvba. Laat een reactie achter voor Studiegroep Omgeving cvba. Studiegroep Omgeving cvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Studiegroep Omgeving cvba. Leave a respond for Studiegroep Omgeving cvba. Studiegroep Omgeving cvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Studiegroep Omgeving cvba op de google maps. Adres en contacten Studiegroep Omgeving cvba
Location of Studiegroep Omgeving cvba on the google maps. Address and contacts of Studiegroep Omgeving cvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Studiegroep Omgeving cvba Studiegroep Omgeving cvba: VENKEN GEBROEDERS BOUWONDERNEMING BVBA BVBA | KSI Computers | SEM | Leroy BVBA | Pallas B.V.B.A.

Other related companies as Studiegroep Omgeving cvba: VENKEN GEBROEDERS BOUWONDERNEMING BVBA BVBA | KSI Computers | SEM | Leroy BVBA | Pallas B.V.B.A.

Studiegroep Omgeving cvba is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is Studiegroep Omgeving cvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02261230468. Het bedrijf Studiegroep Omgeving cvba bevindt zich op het adres: Uitbreidingstraat 390,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Studiegroep Omgeving cvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Studiegroep Omgeving cvba is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Studiegroep Omgeving cvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Studiegroep Omgeving cvba, openstaande posities, locatie van Studiegroep Omgeving cvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Studiegroep Omgeving cvba is a company, that was registered 2004 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is Studiegroep Omgeving cvba, company assigned to the tax number BE02261230468. The company Studiegroep Omgeving cvba is located at the address: Uitbreidingstraat 390,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Studiegroep Omgeving cvba were not found.
The main activity of Studiegroep Omgeving cvba is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Studiegroep Omgeving cvba is not available. You also can look at reviews of Studiegroep Omgeving cvba, open positions, location of Studiegroep Omgeving cvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Studiegroep Omgeving cvba, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Studiegroep Omgeving cvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Studiegroep Omgeving cvba, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Studiegroep Omgeving cvba, employees, financial statistics.