Cleuren - Merken

Contactgegevens Cleuren - Merken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cleuren - Merken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cleuren - Merken

Regio (region): Riemst (Vlijtingen), België

Adres (address): Monseigneur Simenonlaan 80,3770, België

Telefoon (phone): 012 44 11 45 012 44 11 45

Fax (fax): +32 (86) 471-77-34 +32 (86) 471-77-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cleuren - Merken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cleuren - Merken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cleuren - Merken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cleuren - Merken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cleuren - Merken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cleuren - Merken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cleuren - Merken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cleuren - Merken
Products information Cleuren - Merken

BTW identificatienummer (tax): BE09260070800
Ondernemingsnummer: 9834381103
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Cleuren - Merken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cleuren - Merken
(Get full report from official database of BE for Cleuren - Merken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cleuren - Merken
Addition kinds of activities for Cleuren - Merken

362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
863199. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec
17310301. Kabeltelevisie installatie | Cable television installation
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
50230103. aardewerk | Crockery
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
57360101. organen | Organs

Werken bij Cleuren - Merken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cleuren - Merken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cleuren - Merken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cleuren - Merken. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

    Regio: Regio Ath

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

Zoek naar antwoorden van Cleuren - Merken in sociale netwerken
Look for responds of Cleuren - Merken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cleuren - Merken. Laat een reactie achter voor Cleuren - Merken. Cleuren - Merken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cleuren - Merken. Leave a respond for Cleuren - Merken. Cleuren - Merken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cleuren - Merken op de google maps. Adres en contacten Cleuren - Merken
Location of Cleuren - Merken on the google maps. Address and contacts of Cleuren - Merken

Andere gerelateerde bedrijven als come Cleuren - Merken Cleuren - Merken: M.D.C. Meubelen BVBA | G I H BVBA | Segaf BVBA | Gilberte BVBA | NINANE Andre

Other related companies as Cleuren - Merken: M.D.C. Meubelen BVBA | G I H BVBA | Segaf BVBA | Gilberte BVBA | NINANE Andre

Cleuren - Merken is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Riemst (Vlijtingen), België. De volledige naam van het bedrijf is Cleuren - Merken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09260070800. Het bedrijf Cleuren - Merken bevindt zich op het adres: Monseigneur Simenonlaan 80,3770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cleuren - Merken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cleuren - Merken is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cleuren - Merken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cleuren - Merken, openstaande posities, locatie van Cleuren - Merken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cleuren - Merken is a company, that was registered 2002 in Riemst (Vlijtingen) region, Belgium. Full name of company is Cleuren - Merken, company assigned to the tax number BE09260070800. The company Cleuren - Merken is located at the address: Monseigneur Simenonlaan 80,3770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cleuren - Merken were not found.
The main activity of Cleuren - Merken is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cleuren - Merken is not available. You also can look at reviews of Cleuren - Merken, open positions, location of Cleuren - Merken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cleuren - Merken, Riemst (Vlijtingen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cleuren - Merken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cleuren - Merken, Riemst (Vlijtingen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cleuren - Merken, employees, financial statistics.