Clerbaux et Pinon

Contactgegevens Clerbaux et Pinon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clerbaux et Pinon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clerbaux et Pinon

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 379 Bus 17,1050, België

Telefoon (phone): 02 639 63 00 02 639 63 00

Fax (fax): 02 640 19 90 02 640 19 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clerbaux et Pinon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clerbaux et Pinon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clerbaux et Pinon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clerbaux et Pinon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clerbaux et Pinon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clerbaux et Pinon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clerbaux et Pinon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clerbaux et Pinon
Products information Clerbaux et Pinon

BTW identificatienummer (tax): BE04161865234
Ondernemingsnummer: 1868743896
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Clerbaux et Pinon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clerbaux et Pinon
(Get full report from official database of BE for Clerbaux et Pinon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clerbaux et Pinon
Addition kinds of activities for Clerbaux et Pinon

24360000. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
33550200. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
56219903. Tiener kleding | Teenage apparel
87420408. Detailhandelskonsultant | Retail trade consultant

Werken bij Clerbaux et Pinon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clerbaux et Pinon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clerbaux et Pinon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clerbaux et Pinon. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

  • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

Zoek naar antwoorden van Clerbaux et Pinon in sociale netwerken
Look for responds of Clerbaux et Pinon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clerbaux et Pinon. Laat een reactie achter voor Clerbaux et Pinon. Clerbaux et Pinon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clerbaux et Pinon. Leave a respond for Clerbaux et Pinon. Clerbaux et Pinon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clerbaux et Pinon op de google maps. Adres en contacten Clerbaux et Pinon
Location of Clerbaux et Pinon on the google maps. Address and contacts of Clerbaux et Pinon

Andere gerelateerde bedrijven als come Clerbaux et Pinon Clerbaux et Pinon: Demaret Christian | AVC BVBA | Centre Heracles S.C. | Peeters, Pascal | VERSAVEL,BRUNO

Other related companies as Clerbaux et Pinon: Demaret Christian | AVC BVBA | Centre Heracles S.C. | Peeters, Pascal | VERSAVEL,BRUNO

Clerbaux et Pinon is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Clerbaux et Pinon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04161865234. Het bedrijf Clerbaux et Pinon bevindt zich op het adres: Louizalaan 379 Bus 17,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Clerbaux et Pinon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clerbaux et Pinon is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clerbaux et Pinon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clerbaux et Pinon, openstaande posities, locatie van Clerbaux et Pinon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Clerbaux et Pinon is a company, that was registered 1998 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Clerbaux et Pinon, company assigned to the tax number BE04161865234. The company Clerbaux et Pinon is located at the address: Louizalaan 379 Bus 17,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Clerbaux et Pinon were not found.
The main activity of Clerbaux et Pinon is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Clerbaux et Pinon is not available. You also can look at reviews of Clerbaux et Pinon, open positions, location of Clerbaux et Pinon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clerbaux et Pinon, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clerbaux et Pinon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clerbaux et Pinon, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clerbaux et Pinon, employees, financial statistics.