AUBERT & DUVAL

Contactgegevens AUBERT & DUVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUBERT & DUVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUBERT & DUVAL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Molièrelaan 120 Bus 22,1190, België

Telefoon (phone): 02 346 19 40 02 346 19 40

Fax (fax): 02 346 27 89 02 346 27 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUBERT & DUVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUBERT & DUVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUBERT & DUVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUBERT & DUVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUBERT & DUVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUBERT & DUVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUBERT & DUVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUBERT & DUVAL
Products information AUBERT & DUVAL

BTW identificatienummer (tax): BE04824066162
Ondernemingsnummer: 9758850097
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AUBERT & DUVAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUBERT & DUVAL
(Get full report from official database of BE for AUBERT & DUVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUBERT & DUVAL
Addition kinds of activities for AUBERT & DUVAL

207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
399905. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
28920211. Nitroglycerine (explosief) | Nitroglycerin (explosive)
31110702. Roller leer | Roller leather
31990202. Helmen, leer | Helmets, leather
47419903. Voorkool van fruit en groenten voor transport | Precooling of fruits and vegetables before transport
73810204. Prive detective | Private investigator
79229901. Schoonheidswedstrijd productie | Beauty contest production

Werken bij AUBERT & DUVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUBERT & DUVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUBERT & DUVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUBERT & DUVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de Agro-industrie zijn we op zoek naar productie operatoren. - Je staat in voor het bedienen van de productielijnen (menglijn, afzak, wikkelmachine, droger, ..) en stuurt deze bij waar nodig. - Kleine storingen aan de lijn oplossen - Zakken van 25 kg stapellen - Stalen nemen van het eindproduct en deze resultaten registreren - Installatie reingen

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als automecanicien, behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: - Elektrische en mechanische herstellingen - Na intensieve en grondige opleiding: stellen van diagnoses - Rapporteren aan de werkplaatsleider - Informeren van jouw klanten

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van AUBERT & DUVAL in sociale netwerken
Look for responds of AUBERT & DUVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUBERT & DUVAL. Laat een reactie achter voor AUBERT & DUVAL. AUBERT & DUVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUBERT & DUVAL. Leave a respond for AUBERT & DUVAL. AUBERT & DUVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUBERT & DUVAL op de google maps. Adres en contacten AUBERT & DUVAL
Location of AUBERT & DUVAL on the google maps. Address and contacts of AUBERT & DUVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUBERT & DUVAL AUBERT & DUVAL: De Jonghe BVBA | COOLEN AGENTUREN NV | Runningcenter | Internationale Shiatsu School VZW | JESPERS,RAYMOND

Other related companies as AUBERT & DUVAL: De Jonghe BVBA | COOLEN AGENTUREN NV | Runningcenter | Internationale Shiatsu School VZW | JESPERS,RAYMOND

AUBERT & DUVAL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is AUBERT & DUVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04824066162. Het bedrijf AUBERT & DUVAL bevindt zich op het adres: Molièrelaan 120 Bus 22,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 636,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AUBERT & DUVAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUBERT & DUVAL is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUBERT & DUVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUBERT & DUVAL, openstaande posities, locatie van AUBERT & DUVAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUBERT & DUVAL is a company, that was registered 2018 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is AUBERT & DUVAL, company assigned to the tax number BE04824066162. The company AUBERT & DUVAL is located at the address: Molièrelaan 120 Bus 22,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 636,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AUBERT & DUVAL were not found.
The main activity of AUBERT & DUVAL is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUBERT & DUVAL is not available. You also can look at reviews of AUBERT & DUVAL, open positions, location of AUBERT & DUVAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUBERT & DUVAL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUBERT & DUVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUBERT & DUVAL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUBERT & DUVAL, employees, financial statistics.