Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

Contactgegevens Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

Regio (region): Grobbendonk, België

Adres (address): Bouwelven 14,2280, België

Telefoon (phone): 014 23 13 41 014 23 13 41

Fax (fax): 014 23 13 44 014 23 13 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics
Products information Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

BTW identificatienummer (tax): BE03543884277
Ondernemingsnummer: 3718292236
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics
(Get full report from official database of BE for Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics
Addition kinds of activities for Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

366999. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
14599903. Cornwall steen mijnbouw | Cornwall stone mining
35230111. Hulling machines, landbouw | Hulling machinery, agricultural
63210000. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
83610402. Oud soldatenhuis | Old soldiers' home

Werken bij Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Looking for open vacancies in other companies

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Brakel - Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics in sociale netwerken
Look for responds of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Laat een reactie achter voor Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Leave a respond for Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics. Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics op de google maps. Adres en contacten Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics
Location of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics on the google maps. Address and contacts of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: Vuylsteke Eric | Renardière (La) | R.V.M. | Viooltje ('t) | Libinvest

Other related companies as Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics: Vuylsteke Eric | Renardière (La) | R.V.M. | Viooltje ('t) | Libinvest

Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Grobbendonk, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03543884277. Het bedrijf Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics bevindt zich op het adres: Bouwelven 14,2280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 633,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, openstaande posities, locatie van Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is a company, that was registered 2009 in Grobbendonk region, Belgium. Full name of company is Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, company assigned to the tax number BE03543884277. The company Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is located at the address: Bouwelven 14,2280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 633,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics were not found.
The main activity of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics is not available. You also can look at reviews of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, open positions, location of Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, Grobbendonk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, Grobbendonk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerp Haircosmetics-Corona Cosmetics, employees, financial statistics.