Ring Ring Company (The)

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Ring Ring Company (The)
Private companiesUnited States Postal Service • Ring Ring Company (The)

Contactgegevens Ring Ring Company (The): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ring Ring Company (The): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ring Ring Company (The)

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Gabrielle Petitstraat 6,1080, België

Telefoon (phone): 02 502 85 00 02 502 85 00

Fax (fax): 02 502 76 07 02 502 76 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ring Ring Company (The): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ring Ring Company (The)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ring Ring Company (The)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ring Ring Company (The), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ring Ring Company (The). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ring Ring Company (The), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ring Ring Company (The). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ring Ring Company (The)
Products information Ring Ring Company (The)

BTW identificatienummer (tax): BE06860107421
Ondernemingsnummer: 6641204833
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ring Ring Company (The) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ring Ring Company (The)
(Get full report from official database of BE for Ring Ring Company (The))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ring Ring Company (The)
Addition kinds of activities for Ring Ring Company (The)

222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
333400. Primair aluminium | Primary aluminum
20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
34310100. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.
51590301. veren | Feathers
51999912. Eerste hulp leveringen | First aid supplies
64119910. Verslagdiensten, verzekering | Reporting services, insurance
79419901. Manager van individuele professionele atleten | Manager of individual professional athletes
81110206. Schuldinvorderingswet | Debt collection law

Werken bij Ring Ring Company (The): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ring Ring Company (The): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ring Ring Company (The). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ring Ring Company (The). Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

Zoek naar antwoorden van Ring Ring Company (The) in sociale netwerken
Look for responds of Ring Ring Company (The) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ring Ring Company (The). Laat een reactie achter voor Ring Ring Company (The). Ring Ring Company (The) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ring Ring Company (The). Leave a respond for Ring Ring Company (The). Ring Ring Company (The) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ring Ring Company (The) op de google maps. Adres en contacten Ring Ring Company (The)
Location of Ring Ring Company (The) on the google maps. Address and contacts of Ring Ring Company (The)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ring Ring Company (The) Ring Ring Company (The): ORDE VAN DE ADVOCATEN | DE 4 VAARGETIJDEN | Immo Marvin NV | Denys N.V. | Respectra VZW

Other related companies as Ring Ring Company (The): ORDE VAN DE ADVOCATEN | DE 4 VAARGETIJDEN | Immo Marvin NV | Denys N.V. | Respectra VZW

Ring Ring Company (The) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Ring Ring Company (The), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06860107421. Het bedrijf Ring Ring Company (The) bevindt zich op het adres: Gabrielle Petitstraat 6,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ring Ring Company (The) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ring Ring Company (The) is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ring Ring Company (The) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ring Ring Company (The), openstaande posities, locatie van Ring Ring Company (The) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ring Ring Company (The) is a company, that was registered 1997 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Ring Ring Company (The), company assigned to the tax number BE06860107421. The company Ring Ring Company (The) is located at the address: Gabrielle Petitstraat 6,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ring Ring Company (The) were not found.
The main activity of Ring Ring Company (The) is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ring Ring Company (The) is not available. You also can look at reviews of Ring Ring Company (The), open positions, location of Ring Ring Company (The) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ring Ring Company (The), Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ring Ring Company (The), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ring Ring Company (The), Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ring Ring Company (The), employees, financial statistics.