Aannemingen Frans Kerkhof

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Aannemingen Frans Kerkhof
Private companiesLegal Services • Aannemingen Frans Kerkhof

Contactgegevens Aannemingen Frans Kerkhof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aannemingen Frans Kerkhof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aannemingen Frans Kerkhof

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): 't Hoge 55,8500, België

Telefoon (phone): 0497 50 74 79; 056 21 17 62 0497 50 74 79; 056 21 17 62

Fax (fax): 056 21 71 38 056 21 71 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aannemingen Frans Kerkhof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aannemingen Frans Kerkhof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aannemingen Frans Kerkhof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aannemingen Frans Kerkhof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aannemingen Frans Kerkhof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aannemingen Frans Kerkhof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aannemingen Frans Kerkhof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aannemingen Frans Kerkhof
Products information Aannemingen Frans Kerkhof

BTW identificatienummer (tax): BE02349670410
Ondernemingsnummer: 3196441650
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Aannemingen Frans Kerkhof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aannemingen Frans Kerkhof
(Get full report from official database of BE for Aannemingen Frans Kerkhof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aannemingen Frans Kerkhof
Addition kinds of activities for Aannemingen Frans Kerkhof

09190103. Walvisolieproductie, ruw | Whale oil production, crude
14999919. Vulkanische aswinning | Volcanic ash mining
17119901. Koeltechnicus | Refrigeration contractor
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
34529902. Gate haken | Gate hooks
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
54619908. zoute krakelingen | Pretzels
67999901. Beleggingsclubs | Investment clubs
73890900. Financiële diensten | Financial services
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service

Werken bij Aannemingen Frans Kerkhof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aannemingen Frans Kerkhof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aannemingen Frans Kerkhof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aannemingen Frans Kerkhof. Looking for open vacancies in other companies

  • Stekker / machinebediener verpakking (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het product Als de operator in pauze is of afwezig, zorg je ervoor dat de machine blijft draaien Je doet kleine instellingen en aanpassingen aan de machine waar nodig Je zorgt voor een nette omgeving en helpt je collega's waar nodig

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

Zoek naar antwoorden van Aannemingen Frans Kerkhof in sociale netwerken
Look for responds of Aannemingen Frans Kerkhof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aannemingen Frans Kerkhof. Laat een reactie achter voor Aannemingen Frans Kerkhof. Aannemingen Frans Kerkhof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aannemingen Frans Kerkhof. Leave a respond for Aannemingen Frans Kerkhof. Aannemingen Frans Kerkhof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aannemingen Frans Kerkhof op de google maps. Adres en contacten Aannemingen Frans Kerkhof
Location of Aannemingen Frans Kerkhof on the google maps. Address and contacts of Aannemingen Frans Kerkhof

Andere gerelateerde bedrijven als come Aannemingen Frans Kerkhof Aannemingen Frans Kerkhof: Cimbali (La) | Accolade Language Services BVBA | Ribaco BVBA | Customizing S.P.R.L. | Oswald De Bruycker N.V.

Other related companies as Aannemingen Frans Kerkhof: Cimbali (La) | Accolade Language Services BVBA | Ribaco BVBA | Customizing S.P.R.L. | Oswald De Bruycker N.V.

Aannemingen Frans Kerkhof is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Aannemingen Frans Kerkhof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02349670410. Het bedrijf Aannemingen Frans Kerkhof bevindt zich op het adres: 't Hoge 55,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 403,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Aannemingen Frans Kerkhof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aannemingen Frans Kerkhof is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aannemingen Frans Kerkhof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aannemingen Frans Kerkhof, openstaande posities, locatie van Aannemingen Frans Kerkhof op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aannemingen Frans Kerkhof is a company, that was registered 1997 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Aannemingen Frans Kerkhof, company assigned to the tax number BE02349670410. The company Aannemingen Frans Kerkhof is located at the address: 't Hoge 55,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 403,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Aannemingen Frans Kerkhof were not found.
The main activity of Aannemingen Frans Kerkhof is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Aannemingen Frans Kerkhof is not available. You also can look at reviews of Aannemingen Frans Kerkhof, open positions, location of Aannemingen Frans Kerkhof on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aannemingen Frans Kerkhof, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aannemingen Frans Kerkhof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aannemingen Frans Kerkhof, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aannemingen Frans Kerkhof, employees, financial statistics.