Robel NV

Contactgegevens Robel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Robel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Robel NV

Regio (region): Beveren (Melsele), België

Adres (address): Schaarbeekstraat 44,9120, België

Telefoon (phone): 03 254 05 85 03 254 05 85

Fax (fax): 03 254 05 82 03 254 05 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Robel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Robel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Robel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Robel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Robel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Robel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Robel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Robel NV
Products information Robel NV

BTW identificatienummer (tax): BE08530578613
Ondernemingsnummer: 5905670166
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 293,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Robel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Robel NV
(Get full report from official database of BE for Robel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Robel NV
Addition kinds of activities for Robel NV

20990102. Melasse, gemengd of gemengd: uit gekochte ingrediënten | Molasses, mixed or blended: from purchased ingredients
31990204. Leggings of kappen, doek of leer, nec | Leggings or chaps, canvas or leather, nec
34919908. Stoomvallen | Steam traps
36219903. Generatoren en sets, elektrisch | Generators and sets, electric
50840602. Motoren en onderdelen, diesel | Engines and parts, diesel

Werken bij Robel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Robel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Robel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Robel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van Robel NV in sociale netwerken
Look for responds of Robel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Robel NV. Laat een reactie achter voor Robel NV. Robel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Robel NV. Leave a respond for Robel NV. Robel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Robel NV op de google maps. Adres en contacten Robel NV
Location of Robel NV on the google maps. Address and contacts of Robel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Robel NV Robel NV: Simoen & Vermeulen NV | Schouwnikkertje ('t) | I-ENGINEERING.COM NV | Dupont Video Service Tijdelijke handelsv. | Bibitor N.V.

Other related companies as Robel NV: Simoen & Vermeulen NV | Schouwnikkertje ('t) | I-ENGINEERING.COM NV | Dupont Video Service Tijdelijke handelsv. | Bibitor N.V.

Robel NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Beveren (Melsele), België. De volledige naam van het bedrijf is Robel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08530578613. Het bedrijf Robel NV bevindt zich op het adres: Schaarbeekstraat 44,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 293,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Robel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Robel NV is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Robel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Robel NV, openstaande posities, locatie van Robel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Robel NV is a company, that was registered 1989 in Beveren (Melsele) region, Belgium. Full name of company is Robel NV, company assigned to the tax number BE08530578613. The company Robel NV is located at the address: Schaarbeekstraat 44,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 293,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Robel NV were not found.
The main activity of Robel NV is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Robel NV is not available. You also can look at reviews of Robel NV, open positions, location of Robel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Robel NV, Beveren (Melsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Robel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Robel NV, Beveren (Melsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Robel NV, employees, financial statistics.