DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA

Contactgegevens DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA

Regio (region): Zomergem, België

Adres (address): Azaleastraat 8,9930, België

Telefoon (phone): 09 372 70 80 09 372 70 80

Fax (fax): 09 372 08 18 09 372 08 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA
Products information DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04027008056
Ondernemingsnummer: 2240356445
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA
Addition kinds of activities for DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA

7221. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
22410103. Kant, automatische wind | Lace, auto wind
30699907. Kruikringen, rubber | Jar rings, rubber
36510111. Fonograaf en radiocombinaties | Phonograph and radio combinations
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear
59999906. Cake decoratie benodigdheden | Cake decorating supplies

Werken bij DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

  • Chauffeur C (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een fysiek sterke chauffeur C. Tot jouw takenpakket behoort: Leveren van materiaal aan zelfstandigen en werven Ontvangen van betalingen Zelfstandig laden en lossen (met en zonder hulp) met laadklep en transpalet Vaste route Je vertrekt tussen 05u en 07u 's ochtends en doet dagen van +/- 11u per dag

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA. Laat een reactie achter voor DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA. DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA. Leave a respond for DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA. DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA
Location of DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA: T.M.S. | Sanistock SPRL | Intyre NV | FCi | De Vreese

Other related companies as DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA: T.M.S. | Sanistock SPRL | Intyre NV | FCi | De Vreese

DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Zomergem, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04027008056. Het bedrijf DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA bevindt zich op het adres: Azaleastraat 8,9930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 769,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA, openstaande posities, locatie van DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA is a company, that was registered 2011 in Zomergem region, Belgium. Full name of company is DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA, company assigned to the tax number BE04027008056. The company DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA is located at the address: Azaleastraat 8,9930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 769,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA were not found.
The main activity of DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA, open positions, location of DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA, Zomergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA, Zomergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SMET SPORTKLEDING/ D.S. SPORT BVBA, employees, financial statistics.