Atelier de l'Arbre d'Or SA

Contactgegevens Atelier de l'Arbre d'Or SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier de l'Arbre d'Or SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier de l'Arbre d'Or SA

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Rue du Lombard 65,5000, België

Telefoon (phone): 081 22 19 10 081 22 19 10

Fax (fax): 081 22 16 75 081 22 16 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier de l'Arbre d'Or SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier de l'Arbre d'Or SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier de l'Arbre d'Or SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier de l'Arbre d'Or SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier de l'Arbre d'Or SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier de l'Arbre d'Or SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier de l'Arbre d'Or SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier de l'Arbre d'Or SA
Products information Atelier de l'Arbre d'Or SA

BTW identificatienummer (tax): BE07622009277
Ondernemingsnummer: 1608917236
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Atelier de l'Arbre d'Or SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier de l'Arbre d'Or SA
(Get full report from official database of BE for Atelier de l'Arbre d'Or SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier de l'Arbre d'Or SA
Addition kinds of activities for Atelier de l'Arbre d'Or SA

3821. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
28990407. Pyrotechnische munitie: fakkels, signalen, raketten, enz. | Pyrotechnic ammunition: flares, signals, rockets, etc.
36769900. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
38250307. Veldsterkte en intensiteit meetapparatuur, elektrisch | Field strength and intensity measuring equipment, electrical
50520101. Kopererts | Copper ore
94410201. Gelijk werkgelegenheidskantoor, overheid | Equal employment opportunity office, government

Werken bij Atelier de l'Arbre d'Or SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier de l'Arbre d'Or SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier de l'Arbre d'Or SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier de l'Arbre d'Or SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Medewerker Restaurant MAKRO 25u (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten bedienen aan de buffetten Klanten bedienen aan de grill Voorbereidend werk in de keuken vaatwasmachine vullen / leegmaken

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

Zoek naar antwoorden van Atelier de l'Arbre d'Or SA in sociale netwerken
Look for responds of Atelier de l'Arbre d'Or SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier de l'Arbre d'Or SA. Laat een reactie achter voor Atelier de l'Arbre d'Or SA. Atelier de l'Arbre d'Or SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier de l'Arbre d'Or SA. Leave a respond for Atelier de l'Arbre d'Or SA. Atelier de l'Arbre d'Or SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier de l'Arbre d'Or SA op de google maps. Adres en contacten Atelier de l'Arbre d'Or SA
Location of Atelier de l'Arbre d'Or SA on the google maps. Address and contacts of Atelier de l'Arbre d'Or SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier de l'Arbre d'Or SA Atelier de l'Arbre d'Or SA: SALON VAN VOEDINGSMIDDELEN EN HUISHOUDARTIKELEN | Couture | Mondialimmo | Las Olas | Computerpress Editing B.V.B.A.

Other related companies as Atelier de l'Arbre d'Or SA: SALON VAN VOEDINGSMIDDELEN EN HUISHOUDARTIKELEN | Couture | Mondialimmo | Las Olas | Computerpress Editing B.V.B.A.

Atelier de l'Arbre d'Or SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier de l'Arbre d'Or SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07622009277. Het bedrijf Atelier de l'Arbre d'Or SA bevindt zich op het adres: Rue du Lombard 65,5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Atelier de l'Arbre d'Or SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier de l'Arbre d'Or SA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier de l'Arbre d'Or SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier de l'Arbre d'Or SA, openstaande posities, locatie van Atelier de l'Arbre d'Or SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier de l'Arbre d'Or SA is a company, that was registered 1992 in Namur region, Belgium. Full name of company is Atelier de l'Arbre d'Or SA, company assigned to the tax number BE07622009277. The company Atelier de l'Arbre d'Or SA is located at the address: Rue du Lombard 65,5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Atelier de l'Arbre d'Or SA were not found.
The main activity of Atelier de l'Arbre d'Or SA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier de l'Arbre d'Or SA is not available. You also can look at reviews of Atelier de l'Arbre d'Or SA, open positions, location of Atelier de l'Arbre d'Or SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier de l'Arbre d'Or SA, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier de l'Arbre d'Or SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier de l'Arbre d'Or SA, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier de l'Arbre d'Or SA, employees, financial statistics.