A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)
Private companiesTransportation Equipment • A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)

Contactgegevens A-ZES (DIV GROUP AGRINBO): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-ZES (DIV GROUP AGRINBO): address, phone, fax, email, website, opening hours

A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)

Regio (region): TIELT, België

Adres (address): I.Z. TIELT NOORD SZAMOTULYSTRAAT 5,8700, België

Telefoon (phone): 051 25 99 66 051 25 99 66

Fax (fax): 051 25 99 98 051 25 99 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-ZES (DIV GROUP AGRINBO): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-ZES (DIV GROUP AGRINBO), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-ZES (DIV GROUP AGRINBO). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-ZES (DIV GROUP AGRINBO), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-ZES (DIV GROUP AGRINBO). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)
Products information A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)

BTW identificatienummer (tax): BE04128631591
Ondernemingsnummer: 6176208496
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)
(Get full report from official database of BE for A-ZES (DIV GROUP AGRINBO))

Aanvulling soorten activiteiten voor A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)
Addition kinds of activities for A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)

16299900. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
37959901. Amfibische tanks, militairen | Amphibian tanks, military
50210204. Banken en banken | Sofas and couches
51990802. Lijnolie | Linseed oil
67199903. Zakenbedrijven | Public utility holding companies

Werken bij A-ZES (DIV GROUP AGRINBO): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-ZES (DIV GROUP AGRINBO): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-ZES (DIV GROUP AGRINBO). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-ZES (DIV GROUP AGRINBO). Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

Zoek naar antwoorden van A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) in sociale netwerken
Look for responds of A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-ZES (DIV GROUP AGRINBO). Laat een reactie achter voor A-ZES (DIV GROUP AGRINBO). A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-ZES (DIV GROUP AGRINBO). Leave a respond for A-ZES (DIV GROUP AGRINBO). A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) op de google maps. Adres en contacten A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)
Location of A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) on the google maps. Address and contacts of A-ZES (DIV GROUP AGRINBO)

Andere gerelateerde bedrijven als come A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) A-ZES (DIV GROUP AGRINBO): Acta Consult BVBA | Aktual BVBA | Jean-Charles Nade | Kempische Regionale | LATEXCO NV

Other related companies as A-ZES (DIV GROUP AGRINBO): Acta Consult BVBA | Aktual BVBA | Jean-Charles Nade | Kempische Regionale | LATEXCO NV

A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio TIELT, België. De volledige naam van het bedrijf is A-ZES (DIV GROUP AGRINBO), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04128631591. Het bedrijf A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) bevindt zich op het adres: I.Z. TIELT NOORD SZAMOTULYSTRAAT 5,8700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-ZES (DIV GROUP AGRINBO), openstaande posities, locatie van A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) is a company, that was registered 2017 in TIELT region, Belgium. Full name of company is A-ZES (DIV GROUP AGRINBO), company assigned to the tax number BE04128631591. The company A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) is located at the address: I.Z. TIELT NOORD SZAMOTULYSTRAAT 5,8700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) were not found.
The main activity of A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) is not available. You also can look at reviews of A-ZES (DIV GROUP AGRINBO), open positions, location of A-ZES (DIV GROUP AGRINBO) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-ZES (DIV GROUP AGRINBO), TIELT: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-ZES (DIV GROUP AGRINBO), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-ZES (DIV GROUP AGRINBO), TIELT: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-ZES (DIV GROUP AGRINBO), employees, financial statistics.