Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW
Private companiesFood Stores • Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW

Contactgegevens Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Zuiderlaan 13,9000, België

Telefoon (phone): 09 243 11 70 09 243 11 70

Fax (fax): 09 243 11 79 09 243 11 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW
Products information Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08228179931
Ondernemingsnummer: 8058715820
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW
(Get full report from official database of BE for Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW
Addition kinds of activities for Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW

472500. Touroperators | Tour operators
28420109. Veegverbindingen, olie- of waterabsorberende, klei of zaagsel | Sweeping compounds, oil or water absorbent, clay or sawdust
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
83220400. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services

Werken bij Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

Zoek naar antwoorden van Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW in sociale netwerken
Look for responds of Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW. Laat een reactie achter voor Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW. Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW. Leave a respond for Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW. Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW op de google maps. Adres en contacten Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW
Location of Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW on the google maps. Address and contacts of Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW: De Cleyn Peter | Infotel SA | HUIZE STRACKE | Frame-Time | LIENARD, NANCY

Other related companies as Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW: De Cleyn Peter | Infotel SA | HUIZE STRACKE | Frame-Time | LIENARD, NANCY

Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08228179931. Het bedrijf Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW bevindt zich op het adres: Zuiderlaan 13,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW, openstaande posities, locatie van Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW is a company, that was registered 2000 in Gent region, Belgium. Full name of company is Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW, company assigned to the tax number BE08228179931. The company Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW is located at the address: Zuiderlaan 13,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW were not found.
The main activity of Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW is not available. You also can look at reviews of Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW, open positions, location of Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW, employees, financial statistics.