Ligue Francophone d'Escrime

Contactgegevens Ligue Francophone d'Escrime: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ligue Francophone d'Escrime: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ligue Francophone d'Escrime

Regio (region): Frasnes-lez-Anvaing (Frasnes - Lez - Buissenal), België

Adres (address): Rue de la Fauvette 6,7911, België

Telefoon (phone): 069 87 52 90 069 87 52 90

Fax (fax): 069 87 52 91 069 87 52 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ligue Francophone d'Escrime: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ligue Francophone d'Escrime"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ligue Francophone d'Escrime"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ligue Francophone d'Escrime, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ligue Francophone d'Escrime. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ligue Francophone d'Escrime, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ligue Francophone d'Escrime. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ligue Francophone d'Escrime
Products information Ligue Francophone d'Escrime

BTW identificatienummer (tax): BE07558837890
Ondernemingsnummer: 1837982177
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Ligue Francophone d'Escrime zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ligue Francophone d'Escrime
(Get full report from official database of BE for Ligue Francophone d'Escrime)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ligue Francophone d'Escrime
Addition kinds of activities for Ligue Francophone d'Escrime

206799. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
28190915. Kwikverbindingen of zouten, anorganisch | Mercury compounds or salts, inorganic
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
70419900. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
83220604. Buurtcentrum | Neighborhood center

Werken bij Ligue Francophone d'Escrime: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ligue Francophone d'Escrime: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ligue Francophone d'Escrime. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ligue Francophone d'Escrime. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van Ligue Francophone d'Escrime in sociale netwerken
Look for responds of Ligue Francophone d'Escrime in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ligue Francophone d'Escrime. Laat een reactie achter voor Ligue Francophone d'Escrime. Ligue Francophone d'Escrime bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ligue Francophone d'Escrime. Leave a respond for Ligue Francophone d'Escrime. Ligue Francophone d'Escrime on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ligue Francophone d'Escrime op de google maps. Adres en contacten Ligue Francophone d'Escrime
Location of Ligue Francophone d'Escrime on the google maps. Address and contacts of Ligue Francophone d'Escrime

Andere gerelateerde bedrijven als come Ligue Francophone d'Escrime Ligue Francophone d'Escrime: Complot-Posterprints BVBA | Metalpress Industrie SA | Dea Plus NV | Marcom N.V. | Sysfive sprl

Other related companies as Ligue Francophone d'Escrime: Complot-Posterprints BVBA | Metalpress Industrie SA | Dea Plus NV | Marcom N.V. | Sysfive sprl

Ligue Francophone d'Escrime is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Frasnes-lez-Anvaing (Frasnes - Lez - Buissenal), België. De volledige naam van het bedrijf is Ligue Francophone d'Escrime, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07558837890. Het bedrijf Ligue Francophone d'Escrime bevindt zich op het adres: Rue de la Fauvette 6,7911. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Ligue Francophone d'Escrime zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ligue Francophone d'Escrime is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ligue Francophone d'Escrime is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ligue Francophone d'Escrime, openstaande posities, locatie van Ligue Francophone d'Escrime op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ligue Francophone d'Escrime is a company, that was registered 1992 in Frasnes-lez-Anvaing (Frasnes - Lez - Buissenal) region, Belgium. Full name of company is Ligue Francophone d'Escrime, company assigned to the tax number BE07558837890. The company Ligue Francophone d'Escrime is located at the address: Rue de la Fauvette 6,7911. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Ligue Francophone d'Escrime were not found.
The main activity of Ligue Francophone d'Escrime is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ligue Francophone d'Escrime is not available. You also can look at reviews of Ligue Francophone d'Escrime, open positions, location of Ligue Francophone d'Escrime on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ligue Francophone d'Escrime, Frasnes-lez-Anvaing (Frasnes - Lez - Buissenal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ligue Francophone d'Escrime, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ligue Francophone d'Escrime, Frasnes-lez-Anvaing (Frasnes - Lez - Buissenal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ligue Francophone d'Escrime, employees, financial statistics.