GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW

Contactgegevens GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Zuiderlaan 13,9000, België

Telefoon (phone): 09 243 12 00 09 243 12 00

Fax (fax): 09 243 12 29 09 243 12 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW
Products information GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02620208740
Ondernemingsnummer: 7106750488
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW
(Get full report from official database of BE for GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW
Addition kinds of activities for GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW

3652. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
174100. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
399914. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
45810000. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
50830102. Pluimvee-apparatuur | Poultry equipment

Werken bij GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • Opleidingskans tot logistiek bediende (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De eerste week van november gaat onze opleiding van start. Deze zal gegeven worden door vakexperten. Gedurende de opleiding leer je over de bill of lading, baanvracht, supply chain en Incoterms. Indien je de opleiding succesvol afrond kan je nadien terechtkomen in verschillende uitdagende en gevarieerde jobs. De meest voorkomende functies zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder en loketbediende. Hierbij een kort overzicht van de taken die je als logistiek bediende zult uitvoeren: Het opstellen en opvolgen van de volledige transportdocumentatie; Het contacteren van klanten, douanekantoren om correcte informatie te bekomen. Administratie, opvolging, rapportering van verschillende trafieken; Stockopvolging en -telling;

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

Zoek naar antwoorden van GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW in sociale netwerken
Look for responds of GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW. Laat een reactie achter voor GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW. GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW. Leave a respond for GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW. GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW op de google maps. Adres en contacten GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW
Location of GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW on the google maps. Address and contacts of GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW: Clarys W | Trevi NV | Interieur Kultuur NV | Echo Engineering N.V. | Barco Graphics NV

Other related companies as GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW: Clarys W | Trevi NV | Interieur Kultuur NV | Echo Engineering N.V. | Barco Graphics NV

GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02620208740. Het bedrijf GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW bevindt zich op het adres: Zuiderlaan 13,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 255,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW, openstaande posities, locatie van GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW is a company, that was registered 2003 in Gent region, Belgium. Full name of company is GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW, company assigned to the tax number BE02620208740. The company GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW is located at the address: Zuiderlaan 13,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 255,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW were not found.
The main activity of GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW is not available. You also can look at reviews of GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW, open positions, location of GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GymnastiekFederatie Vlaanderen VZW, employees, financial statistics.