Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW

Contactgegevens Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW

Regio (region): MECHELEN, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 313-315,2800, België

Telefoon (phone): 015 29 04 86 015 29 04 86

Fax (fax): 015 20 61 58 015 20 61 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW
Products information Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01143646240
Ondernemingsnummer: 1973937988
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW
(Get full report from official database of BE for Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW
Addition kinds of activities for Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW

6321. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
20829900. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
25310304. Zitplaatsen, spoorweg | Seats, railroad
28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
38260113. spectrografen | Spectrographs
47890302. Wagenen, getrokken paard: te huur | Carriages, horse drawn: for hire
50460307. Soda fountain fixtures, behalve gekoeld | Soda fountain fixtures, except refrigerated

Werken bij Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Studentenjob

    Zin om in een jong team te werken? Je staat in voor het onthaal van de mensen.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW in sociale netwerken
Look for responds of Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW. Laat een reactie achter voor Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW. Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW. Leave a respond for Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW. Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW op de google maps. Adres en contacten Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW
Location of Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW on the google maps. Address and contacts of Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW: Unit International SA | LA MAISON DU CAVIAR-BEMKA SA | Roelandt & Vermoesen BVBA | Dip Consulting Group N.V. | Boitsfort Rugby Club asbl

Other related companies as Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW: Unit International SA | LA MAISON DU CAVIAR-BEMKA SA | Roelandt & Vermoesen BVBA | Dip Consulting Group N.V. | Boitsfort Rugby Club asbl

Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio MECHELEN, België. De volledige naam van het bedrijf is Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143646240. Het bedrijf Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 313-315,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW, openstaande posities, locatie van Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW is a company, that was registered 2005 in MECHELEN region, Belgium. Full name of company is Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW, company assigned to the tax number BE01143646240. The company Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 313-315,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW were not found.
The main activity of Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW is not available. You also can look at reviews of Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW, open positions, location of Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW, MECHELEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW, MECHELEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duiksportfederatie N.E.L.O.S VZW, employees, financial statistics.