Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)
Private companiesMembership Organizations • Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)

Contactgegevens Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB): address, phone, fax, email, website, opening hours

Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Boechoutlaan 9,1020, België

Telefoon (phone): 02 474 51 50 02 474 51 50

Fax (fax): 02 478 96 73; 02 479 46 56 02 478 96 73; 02 479 46 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)
Products information Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)

BTW identificatienummer (tax): BE09556427001
Ondernemingsnummer: 3555419921
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)
(Get full report from official database of BE for Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB))

Aanvulling soorten activiteiten voor Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)
Addition kinds of activities for Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)

2262. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
5271. Stacaravans | Mobile home dealers
018201. Plantaardige gewassen, onder dekking gekweekt | Vegetable crops, grown under cover
28349906. Pillen, farmaceutisch | Pills, pharmaceutical
39990804. Gebrande houtartikelen | Burnt wood articles
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
83610303. Fysiek gehandicapt thuis | Physically handicapped home

Werken bij Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB). Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

Zoek naar antwoorden van Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) in sociale netwerken
Look for responds of Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB). Laat een reactie achter voor Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB). Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB). Leave a respond for Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB). Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) op de google maps. Adres en contacten Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)
Location of Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) on the google maps. Address and contacts of Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB)

Andere gerelateerde bedrijven als come Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB): FILM & TELEVISIE-VIDEO/ CINEMAGIE | LDTE-Lux Data Telecom & Energie | DE SANDER & Zoon | Corman B | Firma Declerck en Zonen nv

Other related companies as Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB): FILM & TELEVISIE-VIDEO/ CINEMAGIE | LDTE-Lux Data Telecom & Energie | DE SANDER & Zoon | Corman B | Firma Declerck en Zonen nv

Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09556427001. Het bedrijf Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) bevindt zich op het adres: Boechoutlaan 9,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB), openstaande posities, locatie van Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) is a company, that was registered 2000 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB), company assigned to the tax number BE09556427001. The company Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) is located at the address: Boechoutlaan 9,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) were not found.
The main activity of Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) is not available. You also can look at reviews of Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB), open positions, location of Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB), Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB), Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comité Olympique et Interfédéral Belge (COIB), employees, financial statistics.