Arte

Contactgegevens Arte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arte

Regio (region): Neupré (Rotheux-Rimière), België

Adres (address): Rue du Cimetière 12,4120, België

Telefoon (phone): 04 343 83 75 04 343 83 75

Fax (fax): +32 (68) 374-13-99 +32 (68) 374-13-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arte
Products information Arte

BTW identificatienummer (tax): BE07308898925
Ondernemingsnummer: 6266021728
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 647,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Arte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arte
(Get full report from official database of BE for Arte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arte
Addition kinds of activities for Arte

20610100. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
27540304. Postkaarten, foto: gravure printing | Post cards, picture: gravure printing
28510102. Lood in olieverf | Lead-in-oil paints
30899913. Identificatiekaarten, kunststoffen | Identification cards, plastics
32720403. Mantels, beton | Mantels, concrete
38250302. Ampère-uur meter | Ampere-hour meters
39990305. Veren, struisvogel, krullen en verven | Feathers, ostrich, curling and dyeing
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable
50750200. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies

Werken bij Arte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arte. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Operator Extrusie - 3 Ploegen (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een extrusie operator. Hierbij sta je in voor een goede opvolging van het productieproces. Eventueel kan je ingrijpen wanneer nodig. Instellen van machines rekening houdende met de nodige parameters Afgewerkte producten inpakken (manueel of geautomatiseerd) Kwaliteitscontroles uitvoeren volgens welbepaalde procedures Data registreren in het computersysteem Preventief onderhoud uitvoeren aan de machine en technische storingen melden

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van Arte in sociale netwerken
Look for responds of Arte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arte. Laat een reactie achter voor Arte. Arte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arte. Leave a respond for Arte. Arte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arte op de google maps. Adres en contacten Arte
Location of Arte on the google maps. Address and contacts of Arte

Andere gerelateerde bedrijven als come Arte Arte: Néocéram SA | T'Hooft BVBA | M.I.T. MECA INDUSTRIAL TRADING NV | Diligentia | Antwerp Diesel Pumps N.V.

Other related companies as Arte: Néocéram SA | T'Hooft BVBA | M.I.T. MECA INDUSTRIAL TRADING NV | Diligentia | Antwerp Diesel Pumps N.V.

Arte is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Neupré (Rotheux-Rimière), België. De volledige naam van het bedrijf is Arte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07308898925. Het bedrijf Arte bevindt zich op het adres: Rue du Cimetière 12,4120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 647,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Arte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arte is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arte, openstaande posities, locatie van Arte op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arte is a company, that was registered 1987 in Neupré (Rotheux-Rimière) region, Belgium. Full name of company is Arte, company assigned to the tax number BE07308898925. The company Arte is located at the address: Rue du Cimetière 12,4120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 647,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Arte were not found.
The main activity of Arte is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Arte is not available. You also can look at reviews of Arte, open positions, location of Arte on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arte, Neupré (Rotheux-Rimière): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arte, Neupré (Rotheux-Rimière): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arte, employees, financial statistics.