Atelier A & T Ostyn G

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Atelier A & T Ostyn G
Private companiesMembership Organizations • Atelier A & T Ostyn G

Contactgegevens Atelier A & T Ostyn G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier A & T Ostyn G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier A & T Ostyn G

Regio (region): Brugge (Sint-Kruis), België

Adres (address): Sint-Godelievedreef 15,8310, België

Telefoon (phone): 050 35 39 89 050 35 39 89

Fax (fax): +32 (56) 591-79-80 +32 (56) 591-79-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier A & T Ostyn G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier A & T Ostyn G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier A & T Ostyn G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier A & T Ostyn G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier A & T Ostyn G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier A & T Ostyn G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier A & T Ostyn G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier A & T Ostyn G
Products information Atelier A & T Ostyn G

BTW identificatienummer (tax): BE07463531494
Ondernemingsnummer: 9579223632
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Atelier A & T Ostyn G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier A & T Ostyn G
(Get full report from official database of BE for Atelier A & T Ostyn G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier A & T Ostyn G
Addition kinds of activities for Atelier A & T Ostyn G

267700. enveloppen | Envelopes
17999932. Lassen op het terrein | Welding on site
28210302. Cellulose nitraat | Cellulose nitrate
34239917. Bladskimmers of zwembaden | Leaf skimmers or swimming pool rakes
36340106. Eierkoks, elektrisch | Egg cookers, electric
36929900. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
38450114. Otoscopen, electromedical | Otoscopes, electromedical
75490200. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis
76991811. Rug reparatie winkel, niet gecombineerd met schoonmaken | Rug repair shop, not combined with cleaning
89990102. Kunstenaars studio | Artist's studio

Werken bij Atelier A & T Ostyn G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier A & T Ostyn G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier A & T Ostyn G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier A & T Ostyn G. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van Atelier A & T Ostyn G in sociale netwerken
Look for responds of Atelier A & T Ostyn G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier A & T Ostyn G. Laat een reactie achter voor Atelier A & T Ostyn G. Atelier A & T Ostyn G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier A & T Ostyn G. Leave a respond for Atelier A & T Ostyn G. Atelier A & T Ostyn G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier A & T Ostyn G op de google maps. Adres en contacten Atelier A & T Ostyn G
Location of Atelier A & T Ostyn G on the google maps. Address and contacts of Atelier A & T Ostyn G

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier A & T Ostyn G Atelier A & T Ostyn G: UNION GENERALE BELGE DU NETTOYAGE ET DE LA DESINFECTION | Webcom BVBA | Bouwstudio Winkel- & Wooninrichting | Demathieu & Fils SPRL | LES ENTREPRISES GENERALE FERNAND GILLION FILS SA

Other related companies as Atelier A & T Ostyn G: UNION GENERALE BELGE DU NETTOYAGE ET DE LA DESINFECTION | Webcom BVBA | Bouwstudio Winkel- & Wooninrichting | Demathieu & Fils SPRL | LES ENTREPRISES GENERALE FERNAND GILLION FILS SA

Atelier A & T Ostyn G is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Kruis), België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier A & T Ostyn G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07463531494. Het bedrijf Atelier A & T Ostyn G bevindt zich op het adres: Sint-Godelievedreef 15,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 562,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Atelier A & T Ostyn G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier A & T Ostyn G is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier A & T Ostyn G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier A & T Ostyn G, openstaande posities, locatie van Atelier A & T Ostyn G op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier A & T Ostyn G is a company, that was registered 2010 in Brugge (Sint-Kruis) region, Belgium. Full name of company is Atelier A & T Ostyn G, company assigned to the tax number BE07463531494. The company Atelier A & T Ostyn G is located at the address: Sint-Godelievedreef 15,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 562,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Atelier A & T Ostyn G were not found.
The main activity of Atelier A & T Ostyn G is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier A & T Ostyn G is not available. You also can look at reviews of Atelier A & T Ostyn G, open positions, location of Atelier A & T Ostyn G on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier A & T Ostyn G, Brugge (Sint-Kruis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier A & T Ostyn G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier A & T Ostyn G, Brugge (Sint-Kruis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier A & T Ostyn G, employees, financial statistics.