WELLINGTON ROYAL

Contactgegevens WELLINGTON ROYAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WELLINGTON ROYAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WELLINGTON ROYAL

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Hougoumontlaan 14,1180, België

Telefoon (phone): 02 375 62 12 02 375 62 12

Fax (fax): 02 374 22 97 02 374 22 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WELLINGTON ROYAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WELLINGTON ROYAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WELLINGTON ROYAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WELLINGTON ROYAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WELLINGTON ROYAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WELLINGTON ROYAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WELLINGTON ROYAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WELLINGTON ROYAL
Products information WELLINGTON ROYAL

BTW identificatienummer (tax): BE01876983642
Ondernemingsnummer: 3619140625
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in WELLINGTON ROYAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WELLINGTON ROYAL
(Get full report from official database of BE for WELLINGTON ROYAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WELLINGTON ROYAL
Addition kinds of activities for WELLINGTON ROYAL

242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
37110203. Vrachtwagens, ophalen, montage van | Trucks, pickup, assembly of
37320200. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
50920210. Computerspellen | Video games
80599900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec

Werken bij WELLINGTON ROYAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WELLINGTON ROYAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WELLINGTON ROYAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WELLINGTON ROYAL. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van WELLINGTON ROYAL in sociale netwerken
Look for responds of WELLINGTON ROYAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WELLINGTON ROYAL. Laat een reactie achter voor WELLINGTON ROYAL. WELLINGTON ROYAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WELLINGTON ROYAL. Leave a respond for WELLINGTON ROYAL. WELLINGTON ROYAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WELLINGTON ROYAL op de google maps. Adres en contacten WELLINGTON ROYAL
Location of WELLINGTON ROYAL on the google maps. Address and contacts of WELLINGTON ROYAL

Andere gerelateerde bedrijven als come WELLINGTON ROYAL WELLINGTON ROYAL: Hoc Ets | D.M. Transports SA | HLS Europrint | Arinus BVBA | Network Services Europe

Other related companies as WELLINGTON ROYAL: Hoc Ets | D.M. Transports SA | HLS Europrint | Arinus BVBA | Network Services Europe

WELLINGTON ROYAL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is WELLINGTON ROYAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01876983642. Het bedrijf WELLINGTON ROYAL bevindt zich op het adres: Hougoumontlaan 14,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 845,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in WELLINGTON ROYAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WELLINGTON ROYAL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WELLINGTON ROYAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WELLINGTON ROYAL, openstaande posities, locatie van WELLINGTON ROYAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WELLINGTON ROYAL is a company, that was registered 2012 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is WELLINGTON ROYAL, company assigned to the tax number BE01876983642. The company WELLINGTON ROYAL is located at the address: Hougoumontlaan 14,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 845,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in WELLINGTON ROYAL were not found.
The main activity of WELLINGTON ROYAL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WELLINGTON ROYAL is not available. You also can look at reviews of WELLINGTON ROYAL, open positions, location of WELLINGTON ROYAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WELLINGTON ROYAL, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WELLINGTON ROYAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WELLINGTON ROYAL, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WELLINGTON ROYAL, employees, financial statistics.