Smash Tennis & Sports Academy ASBL

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • Smash Tennis & Sports Academy ASBL
Private companiesNational Security and International Affairs • Smash Tennis & Sports Academy ASBL

Contactgegevens Smash Tennis & Sports Academy ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smash Tennis & Sports Academy ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smash Tennis & Sports Academy ASBL

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Vanderaeylaan 137,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 93 32 02 374 93 32

Fax (fax): 02 706 53 42 02 706 53 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smash Tennis & Sports Academy ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smash Tennis & Sports Academy ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smash Tennis & Sports Academy ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smash Tennis & Sports Academy ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smash Tennis & Sports Academy ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smash Tennis & Sports Academy ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smash Tennis & Sports Academy ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smash Tennis & Sports Academy ASBL
Products information Smash Tennis & Sports Academy ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07510498046
Ondernemingsnummer: 4830657958
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Smash Tennis & Sports Academy ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smash Tennis & Sports Academy ASBL
(Get full report from official database of BE for Smash Tennis & Sports Academy ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smash Tennis & Sports Academy ASBL
Addition kinds of activities for Smash Tennis & Sports Academy ASBL

15220100. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
20640101. Chocolade bedekte data | Chocolate covered dates
37140502. Remdrums, motorvoertuig | Brake drums, motor vehicle
78220100. Filmuitwisseling | Film exchange services

Werken bij Smash Tennis & Sports Academy ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smash Tennis & Sports Academy ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smash Tennis & Sports Academy ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smash Tennis & Sports Academy ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

  • Monteur sanitair (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is op zoek naar getalenteerde sanitairmannen.

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van Smash Tennis & Sports Academy ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Smash Tennis & Sports Academy ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smash Tennis & Sports Academy ASBL. Laat een reactie achter voor Smash Tennis & Sports Academy ASBL. Smash Tennis & Sports Academy ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smash Tennis & Sports Academy ASBL. Leave a respond for Smash Tennis & Sports Academy ASBL. Smash Tennis & Sports Academy ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smash Tennis & Sports Academy ASBL op de google maps. Adres en contacten Smash Tennis & Sports Academy ASBL
Location of Smash Tennis & Sports Academy ASBL on the google maps. Address and contacts of Smash Tennis & Sports Academy ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Smash Tennis & Sports Academy ASBL Smash Tennis & Sports Academy ASBL: Athylon | Van Hulle Shipsuppliers | NOCARCENTRE SA | Marcobie-Computers | Dominique Duijsens

Other related companies as Smash Tennis & Sports Academy ASBL: Athylon | Van Hulle Shipsuppliers | NOCARCENTRE SA | Marcobie-Computers | Dominique Duijsens

Smash Tennis & Sports Academy ASBL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Smash Tennis & Sports Academy ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07510498046. Het bedrijf Smash Tennis & Sports Academy ASBL bevindt zich op het adres: Vanderaeylaan 137,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Smash Tennis & Sports Academy ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smash Tennis & Sports Academy ASBL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smash Tennis & Sports Academy ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smash Tennis & Sports Academy ASBL, openstaande posities, locatie van Smash Tennis & Sports Academy ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Smash Tennis & Sports Academy ASBL is a company, that was registered 2002 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Smash Tennis & Sports Academy ASBL, company assigned to the tax number BE07510498046. The company Smash Tennis & Sports Academy ASBL is located at the address: Vanderaeylaan 137,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Smash Tennis & Sports Academy ASBL were not found.
The main activity of Smash Tennis & Sports Academy ASBL is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Smash Tennis & Sports Academy ASBL is not available. You also can look at reviews of Smash Tennis & Sports Academy ASBL, open positions, location of Smash Tennis & Sports Academy ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smash Tennis & Sports Academy ASBL, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smash Tennis & Sports Academy ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smash Tennis & Sports Academy ASBL, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smash Tennis & Sports Academy ASBL, employees, financial statistics.