ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST
Private companiesDepository Institutions • ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST

Contactgegevens ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Volhardingstraat 26,2020, België

Telefoon (phone): 03 242 82 00 03 242 82 00

Fax (fax): 03 237 76 98 03 237 76 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST
Products information ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST

BTW identificatienummer (tax): BE05255279541
Ondernemingsnummer: 3108276367
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST
(Get full report from official database of BE for ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST
Addition kinds of activities for ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST

507202. Handgereedschap | Hand tools
26750303. Stencil board, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil board, die-cut: made from purchased materials
28120106. Natriumbicarbonaat | Sodium bicarbonate
28340205. Rustgevers of mentale geneesmiddelenpreparaten | Tranquilizers or mental drug preparations
33120108. Coke, geproduceerd in chemische herstelcokesovens | Coke, produced in chemical recovery coke ovens
37140205. Lagers, motorvoertuig | Bearings, motor vehicle
51539901. Graan liften | Grain elevators
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership

Werken bij ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratief Assistent bij TNT Express te Brucargo (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant TNT zijn wij zeer dringend op zoek naar een persoon die administratief sterk is. Heel breed takenpakket – allround administratie – verantwoordelijk voor planning/contact uitzendbureau/tikkingen Blindelings vertrouwen kunnen geven (zal in aanraking komen met bedrijfsgevoelige informatie) Agendabeheer van Management

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST in sociale netwerken
Look for responds of ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST. Laat een reactie achter voor ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST. ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST. Leave a respond for ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST. ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST op de google maps. Adres en contacten ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST
Location of ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST on the google maps. Address and contacts of ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST: Albrathi BVBA | Tedesco Signmakers BVBA | Ufttools BVBA | A. Van Den Bosch BVBA | Simpex S.P.R.L.

Other related companies as ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST: Albrathi BVBA | Tedesco Signmakers BVBA | Ufttools BVBA | A. Van Den Bosch BVBA | Simpex S.P.R.L.

ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05255279541. Het bedrijf ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST bevindt zich op het adres: Volhardingstraat 26,2020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST, openstaande posities, locatie van ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST, company assigned to the tax number BE05255279541. The company ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST is located at the address: Volhardingstraat 26,2020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST were not found.
The main activity of ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST is not available. You also can look at reviews of ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST, open positions, location of ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHITEKTENBURO STORME-VAN RANST, employees, financial statistics.