Intertir ASBL

Contactgegevens Intertir ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Intertir ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Intertir ASBL

Regio (region): Welkenraedt, België

Adres (address): Rue de Baelen 1,4840, België

Telefoon (phone): 087 88 27 82 087 88 27 82

Fax (fax): +32 (87) 302-46-39 +32 (87) 302-46-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Intertir ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Intertir ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Intertir ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Intertir ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Intertir ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Intertir ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Intertir ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Intertir ASBL
Products information Intertir ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04711456298
Ondernemingsnummer: 9775878906
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Intertir ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Intertir ASBL
(Get full report from official database of BE for Intertir ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Intertir ASBL
Addition kinds of activities for Intertir ASBL

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
124102. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
10610301. Molybdenietwinning | Molybdenite mining
20389911. Gesneden topping, bevroren | Whipped topping, frozen
28699908. Chemische warfare gassen: fosgeen, mosterdgas, traangas | Chemical warfare gases: phosgene, mustard gas, tear gas
35599919. Ozon machines | Ozone machines
38429912. Zuigeling incubators | Infant incubators
87119908. Marine engineering | Marine engineering

Werken bij Intertir ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Intertir ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Intertir ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Intertir ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

Zoek naar antwoorden van Intertir ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Intertir ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Intertir ASBL. Laat een reactie achter voor Intertir ASBL. Intertir ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Intertir ASBL. Leave a respond for Intertir ASBL. Intertir ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Intertir ASBL op de google maps. Adres en contacten Intertir ASBL
Location of Intertir ASBL on the google maps. Address and contacts of Intertir ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Intertir ASBL Intertir ASBL: Decloedt Werkhuizen & Zn BVBA | BRUNET SA | Mic@do Computing BVBA | Mommaerts G | Maestro-Software

Other related companies as Intertir ASBL: Decloedt Werkhuizen & Zn BVBA | BRUNET SA | Mic@do Computing BVBA | Mommaerts G | Maestro-Software

Intertir ASBL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Welkenraedt, België. De volledige naam van het bedrijf is Intertir ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04711456298. Het bedrijf Intertir ASBL bevindt zich op het adres: Rue de Baelen 1,4840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 628,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Intertir ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Intertir ASBL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Intertir ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Intertir ASBL, openstaande posities, locatie van Intertir ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Intertir ASBL is a company, that was registered 1995 in Welkenraedt region, Belgium. Full name of company is Intertir ASBL, company assigned to the tax number BE04711456298. The company Intertir ASBL is located at the address: Rue de Baelen 1,4840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 628,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Intertir ASBL were not found.
The main activity of Intertir ASBL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Intertir ASBL is not available. You also can look at reviews of Intertir ASBL, open positions, location of Intertir ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Intertir ASBL, Welkenraedt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Intertir ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Intertir ASBL, Welkenraedt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Intertir ASBL, employees, financial statistics.