Golfclub De Kluizen NV

Contactgegevens Golfclub De Kluizen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Golfclub De Kluizen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Golfclub De Kluizen NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Zandberg 6,9300, België

Telefoon (phone): 053 41 08 47 053 41 08 47

Fax (fax): 053 41 08 48 053 41 08 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Golfclub De Kluizen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Golfclub De Kluizen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Golfclub De Kluizen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Golfclub De Kluizen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Golfclub De Kluizen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Golfclub De Kluizen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Golfclub De Kluizen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Golfclub De Kluizen NV
Products information Golfclub De Kluizen NV

BTW identificatienummer (tax): BE08968933105
Ondernemingsnummer: 6585723876
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Golfclub De Kluizen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Golfclub De Kluizen NV
(Get full report from official database of BE for Golfclub De Kluizen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Golfclub De Kluizen NV
Addition kinds of activities for Golfclub De Kluizen NV

361302. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
385100. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
22950000. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
28690101. Alcoholen, industrieel: gedenatureerd (niet-drank) | Alcohols, industrial: denatured (non-beverage)
37280406. Torens en turret aandrijvingen, vliegtuigen | Turrets and turret drives, aircraft
57129900. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec
83220611. Sociaal werker | Social worker

Werken bij Golfclub De Kluizen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Golfclub De Kluizen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Golfclub De Kluizen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Golfclub De Kluizen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van Golfclub De Kluizen NV in sociale netwerken
Look for responds of Golfclub De Kluizen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Golfclub De Kluizen NV. Laat een reactie achter voor Golfclub De Kluizen NV. Golfclub De Kluizen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Golfclub De Kluizen NV. Leave a respond for Golfclub De Kluizen NV. Golfclub De Kluizen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Golfclub De Kluizen NV op de google maps. Adres en contacten Golfclub De Kluizen NV
Location of Golfclub De Kluizen NV on the google maps. Address and contacts of Golfclub De Kluizen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Golfclub De Kluizen NV Golfclub De Kluizen NV: Panther Print | A G PLASTICS NV | Forma Lingua ASBL | HACQUIER,STEPHANE | RACHEL DOWDESWELL

Other related companies as Golfclub De Kluizen NV: Panther Print | A G PLASTICS NV | Forma Lingua ASBL | HACQUIER,STEPHANE | RACHEL DOWDESWELL

Golfclub De Kluizen NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Golfclub De Kluizen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08968933105. Het bedrijf Golfclub De Kluizen NV bevindt zich op het adres: Zandberg 6,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Golfclub De Kluizen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Golfclub De Kluizen NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Golfclub De Kluizen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Golfclub De Kluizen NV, openstaande posities, locatie van Golfclub De Kluizen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Golfclub De Kluizen NV is a company, that was registered 1995 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Golfclub De Kluizen NV, company assigned to the tax number BE08968933105. The company Golfclub De Kluizen NV is located at the address: Zandberg 6,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Golfclub De Kluizen NV were not found.
The main activity of Golfclub De Kluizen NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Golfclub De Kluizen NV is not available. You also can look at reviews of Golfclub De Kluizen NV, open positions, location of Golfclub De Kluizen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Golfclub De Kluizen NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Golfclub De Kluizen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Golfclub De Kluizen NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Golfclub De Kluizen NV, employees, financial statistics.