Golf de Durbuy

Contactgegevens Golf de Durbuy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Golf de Durbuy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Golf de Durbuy

Regio (region): Durbuy (Barvaux-sur-Ourthe), België

Adres (address): Route d'Oppagne 34,6940, België

Telefoon (phone): 086 21 44 54 086 21 44 54

Fax (fax): 086 21 44 49 086 21 44 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Golf de Durbuy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Golf de Durbuy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Golf de Durbuy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Golf de Durbuy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Golf de Durbuy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Golf de Durbuy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Golf de Durbuy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Golf de Durbuy
Products information Golf de Durbuy

BTW identificatienummer (tax): BE05825744628
Ondernemingsnummer: 8904937744
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Golf de Durbuy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Golf de Durbuy
(Get full report from official database of BE for Golf de Durbuy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Golf de Durbuy
Addition kinds of activities for Golf de Durbuy

209800. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
23960404. Tip afdrukken en stampen op stof | Tip printing and stamping on fabric
28990103. Citronella olie | Citronella oil
32950207. Fuller's aarde, gemalen of anderszins behandeld | Fuller's earth, ground or otherwise treated

Werken bij Golf de Durbuy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Golf de Durbuy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Golf de Durbuy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Golf de Durbuy. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • kelner restaurant (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Restaurant Cocotte

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een kelner voor ons restaurant. Startdatum is voorzien begin oktober. U staat in voor de mice en place, zaaldienst, ontvangen van gasten, uitleg menu en drank. Ook dient u het eten op en schenkt u de drank.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

Zoek naar antwoorden van Golf de Durbuy in sociale netwerken
Look for responds of Golf de Durbuy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Golf de Durbuy. Laat een reactie achter voor Golf de Durbuy. Golf de Durbuy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Golf de Durbuy. Leave a respond for Golf de Durbuy. Golf de Durbuy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Golf de Durbuy op de google maps. Adres en contacten Golf de Durbuy
Location of Golf de Durbuy on the google maps. Address and contacts of Golf de Durbuy

Andere gerelateerde bedrijven als come Golf de Durbuy Golf de Durbuy: Antwerp Bowling NV | Roeck K | VAN MULEM D | Lumidee Verlichting BVBA | Stefan Van De Velde

Other related companies as Golf de Durbuy: Antwerp Bowling NV | Roeck K | VAN MULEM D | Lumidee Verlichting BVBA | Stefan Van De Velde

Golf de Durbuy is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Durbuy (Barvaux-sur-Ourthe), België. De volledige naam van het bedrijf is Golf de Durbuy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05825744628. Het bedrijf Golf de Durbuy bevindt zich op het adres: Route d'Oppagne 34,6940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Golf de Durbuy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Golf de Durbuy is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Golf de Durbuy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Golf de Durbuy, openstaande posities, locatie van Golf de Durbuy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Golf de Durbuy is a company, that was registered 2000 in Durbuy (Barvaux-sur-Ourthe) region, Belgium. Full name of company is Golf de Durbuy, company assigned to the tax number BE05825744628. The company Golf de Durbuy is located at the address: Route d'Oppagne 34,6940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Golf de Durbuy were not found.
The main activity of Golf de Durbuy is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Golf de Durbuy is not available. You also can look at reviews of Golf de Durbuy, open positions, location of Golf de Durbuy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Golf de Durbuy, Durbuy (Barvaux-sur-Ourthe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Golf de Durbuy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Golf de Durbuy, Durbuy (Barvaux-sur-Ourthe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Golf de Durbuy, employees, financial statistics.