Ghistelehof ('t) VZW

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Ghistelehof ('t) VZW
Private companiesMetal Mining • Ghistelehof ('t) VZW

Contactgegevens Ghistelehof ('t) VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ghistelehof ('t) VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ghistelehof ('t) VZW

Regio (region): Gistel, België

Adres (address): Nieuwpoortse Steenweg 128,8470, België

Telefoon (phone): 059 27 73 50 059 27 73 50

Fax (fax): 059 27 53 05 059 27 53 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ghistelehof ('t) VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ghistelehof ('t) VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ghistelehof ('t) VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ghistelehof ('t) VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ghistelehof ('t) VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ghistelehof ('t) VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ghistelehof ('t) VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ghistelehof ('t) VZW
Products information Ghistelehof ('t) VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09679473876
Ondernemingsnummer: 2483154296
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ghistelehof ('t) VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ghistelehof ('t) VZW
(Get full report from official database of BE for Ghistelehof ('t) VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ghistelehof ('t) VZW
Addition kinds of activities for Ghistelehof ('t) VZW

25420102. Kluisjes, postdiensten: behalve hout | Locker boxes, postal service: except wood
35679900. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
76239902. Koel reparatie service | Refrigeration repair service
79991204. Rodeo operatie | Rodeo operation
84120102. Kunst- of wetenschappelijk centrum | Arts or science center

Werken bij Ghistelehof ('t) VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ghistelehof ('t) VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ghistelehof ('t) VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ghistelehof ('t) VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van Ghistelehof ('t) VZW in sociale netwerken
Look for responds of Ghistelehof ('t) VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ghistelehof ('t) VZW. Laat een reactie achter voor Ghistelehof ('t) VZW. Ghistelehof ('t) VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ghistelehof ('t) VZW. Leave a respond for Ghistelehof ('t) VZW. Ghistelehof ('t) VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ghistelehof ('t) VZW op de google maps. Adres en contacten Ghistelehof ('t) VZW
Location of Ghistelehof ('t) VZW on the google maps. Address and contacts of Ghistelehof ('t) VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Ghistelehof ('t) VZW Ghistelehof ('t) VZW: R.C.A. NV | ALU-PAUL BVBA | MARC MEERT | Damixa SA | Aqua Azul

Other related companies as Ghistelehof ('t) VZW: R.C.A. NV | ALU-PAUL BVBA | MARC MEERT | Damixa SA | Aqua Azul

Ghistelehof ('t) VZW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Gistel, België. De volledige naam van het bedrijf is Ghistelehof ('t) VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09679473876. Het bedrijf Ghistelehof ('t) VZW bevindt zich op het adres: Nieuwpoortse Steenweg 128,8470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 686,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ghistelehof ('t) VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ghistelehof ('t) VZW is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ghistelehof ('t) VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ghistelehof ('t) VZW, openstaande posities, locatie van Ghistelehof ('t) VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ghistelehof ('t) VZW is a company, that was registered 2005 in Gistel region, Belgium. Full name of company is Ghistelehof ('t) VZW, company assigned to the tax number BE09679473876. The company Ghistelehof ('t) VZW is located at the address: Nieuwpoortse Steenweg 128,8470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 686,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ghistelehof ('t) VZW were not found.
The main activity of Ghistelehof ('t) VZW is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ghistelehof ('t) VZW is not available. You also can look at reviews of Ghistelehof ('t) VZW, open positions, location of Ghistelehof ('t) VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ghistelehof ('t) VZW, Gistel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ghistelehof ('t) VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ghistelehof ('t) VZW, Gistel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ghistelehof ('t) VZW, employees, financial statistics.