Excelsior Tennis

Contactgegevens Excelsior Tennis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Excelsior Tennis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Excelsior Tennis

Regio (region): de Kuringerbaan 125, België

Adres (address): lubhuis,,, België

Telefoon (phone): 3500 3500

Fax (fax): Hasselt Hasselt

E-Mail: 011 25 35 81; 011 25 67 49

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Excelsior Tennis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Excelsior Tennis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Excelsior Tennis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Excelsior Tennis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Excelsior Tennis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Excelsior Tennis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Excelsior Tennis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Excelsior Tennis
Products information Excelsior Tennis

BTW identificatienummer (tax): BE02909698486
Ondernemingsnummer: 1048339843
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Excelsior Tennis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Excelsior Tennis
(Get full report from official database of BE for Excelsior Tennis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Excelsior Tennis
Addition kinds of activities for Excelsior Tennis

2023. Droge, gecondenseerde, verdampte producten | Dry, condensed, evaporated products
792205. Theatrale huurdiensten | Theatrical rental services
01799913. Mango Grove | Mango grove
20410113. Tarwe bloem | Wheat flour
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
28330100. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
32610100. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
39140107. Zilversmeden | Silversmithing
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic
96210400. Regeling, administratie van vervoer, niveau van overheid | Regulation, administration of transportation, level of government

Werken bij Excelsior Tennis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Excelsior Tennis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Excelsior Tennis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Excelsior Tennis. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • Technisch medewerker Stadsbeleid Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK

    Type: Vaste Job

    Het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek coördineert een groot aantal subsidieprogramma’s, zoals duurzame wijkcontracten, het Grootstedenbeleid, Europese Fondsen, enz … Deze programma’s betreffen zowel bouwprojecten als participatieve, socio-professionele en netheidsprojecten De technisch medewerker is belast met de opvolging van de technische projecten die gefinancierd worden door het Stadsbeleid. Het Stadsbeleid beoogt in het bijzonder: het versterken van de sociale cohesie in moeilijke wijken, d.m.v. een sociale en culturele mix; het bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de steden; het ondersteunen van de uitstraling van de steden. Je werkt nauw samen met de verschillende actoren van deze projecten (projectverantwoordelijke communicatie en participatie, administratieve dossierbeheerder, architecten, verenigingen, operatoren, …) alsook met de coördinatie. Je wordt aangeworven in de administratieve afdeling van het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek en in het bijzonder in de administratieve, financiële en sociaal-economische afdeling. Taken: Je coördineert de werven: je neemt deel aan de vergaderingen, je volgt de afrekeningen, planning en nutsvoorzieningen op, je keurt de vorderingsstaten goed…; Je volgt en controleert de financiële aspecten van de projecten; Je communiceert de vorderingen van de projecten (budget, planning, wijzigingen…) aan de verantwoordelijken van de Afdeling en aan de partners zowel binnen de gemeente als buiten de gemeente; Je realiseert offerteaanvragen voor ondernemers: je stelt de administratieve clausules op, je analyseert de plannen, de technische clausules en meetstaten gerealiseerd door de architecten, projectdragers,…; Je analyseert de offertes voor werken en stelt analyserapporten op: regelmatigheid op administratief gebied, analyse van de prijzen, technische analyse.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van Excelsior Tennis in sociale netwerken
Look for responds of Excelsior Tennis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Excelsior Tennis. Laat een reactie achter voor Excelsior Tennis. Excelsior Tennis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Excelsior Tennis. Leave a respond for Excelsior Tennis. Excelsior Tennis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Excelsior Tennis op de google maps. Adres en contacten Excelsior Tennis
Location of Excelsior Tennis on the google maps. Address and contacts of Excelsior Tennis

Andere gerelateerde bedrijven als come Excelsior Tennis Excelsior Tennis: ABC Belgium | Autoclub Altena VZW | ATELIER DES CALANDRES | ALG VERVOEROND VERRECAS BVBA | Kliniek Kiewitheide

Other related companies as Excelsior Tennis: ABC Belgium | Autoclub Altena VZW | ATELIER DES CALANDRES | ALG VERVOEROND VERRECAS BVBA | Kliniek Kiewitheide

Excelsior Tennis is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio de Kuringerbaan 125, België. De volledige naam van het bedrijf is Excelsior Tennis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02909698486. Het bedrijf Excelsior Tennis bevindt zich op het adres: lubhuis,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Excelsior Tennis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Excelsior Tennis is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Excelsior Tennis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Excelsior Tennis, openstaande posities, locatie van Excelsior Tennis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 011 25 35 81; 011 25 67 49

Excelsior Tennis is a company, that was registered 2012 in de Kuringerbaan 125 region, Belgium. Full name of company is Excelsior Tennis, company assigned to the tax number BE02909698486. The company Excelsior Tennis is located at the address: lubhuis,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Excelsior Tennis were not found.
The main activity of Excelsior Tennis is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Excelsior Tennis is not available. You also can look at reviews of Excelsior Tennis, open positions, location of Excelsior Tennis on the map. For more information, write us to email 011 25 35 81; 011 25 67 49

We hebben dergelijke informatie gevonden over Excelsior Tennis, de Kuringerbaan 125: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Excelsior Tennis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Excelsior Tennis, de Kuringerbaan 125: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Excelsior Tennis, employees, financial statistics.