COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG
Private companiesPrimary Metal Industries • COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG

Contactgegevens COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Mahatma Gandhilaan 5,1080, België

Telefoon (phone): 02 410 34 93 02 410 34 93

Fax (fax): 02 410 47 10 02 410 47 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG
Products information COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG

BTW identificatienummer (tax): BE07013366699
Ondernemingsnummer: 8198516845
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG
(Get full report from official database of BE for COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG
Addition kinds of activities for COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG

20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
24210402. Sneeuw hek lath | Snow fence lath
32719903. Blokken, beton: akoestisch | Blocks, concrete: acoustical
32950217. Silicon, ultra hoge zuiverheid: behandeld | Silicon, ultra high purity: treated
51990407. Rayon garens | Rayon yarns
73380101. Brief schrijven service | Letter writing service

Werken bij COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Poetshulp Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

Zoek naar antwoorden van COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG in sociale netwerken
Look for responds of COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG. Laat een reactie achter voor COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG. COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG. Leave a respond for COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG. COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG op de google maps. Adres en contacten COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG
Location of COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG on the google maps. Address and contacts of COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG: Pauli Frères | Delabie & Co BVBA | VANBATTEL A NV | Bovema International NV | Olivier Construct N.V.

Other related companies as COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG: Pauli Frères | Delabie & Co BVBA | VANBATTEL A NV | Bovema International NV | Olivier Construct N.V.

COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07013366699. Het bedrijf COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG bevindt zich op het adres: Mahatma Gandhilaan 5,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG, openstaande posities, locatie van COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG is a company, that was registered 1988 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG, company assigned to the tax number BE07013366699. The company COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG is located at the address: Mahatma Gandhilaan 5,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG were not found.
The main activity of COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG is not available. You also can look at reviews of COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG, open positions, location of COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPLEXE SPORTIF DU SIPPELBERG, employees, financial statistics.