BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL
Private companiesSocial Services • BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL

Contactgegevens BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Waterloosesteenweg 890,1000, België

Telefoon (phone): 02 374 92 59; 02 375 76 20; 02 653 94 50 02 374 92 59; 02 375 76 20; 02 653 94 50

Fax (fax): 02 372 21 74 02 372 21 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL
Products information BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08394897460
Ondernemingsnummer: 1623748779
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL
(Get full report from official database of BE for BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL
Addition kinds of activities for BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL

7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
202401. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
24990903. Vleeshamers, hout | Meat hammers, wood
28340103. Insulinepreparaten | Insulin preparations
28920103. Diazodinitrofenol, ddnp | Diazodinitrophenol, ddnp
30890613. Thermoformed afgewerkte kunststofproducten, nec | Thermoformed finished plastics products, nec
35470200. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
36320000. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
59430000. Kantoorartikelen | Stationery stores

Werken bij BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL in sociale netwerken
Look for responds of BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL. Laat een reactie achter voor BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL. BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL. Leave a respond for BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL. BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL op de google maps. Adres en contacten BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL
Location of BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL on the google maps. Address and contacts of BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL: European Research Associates | PIMPURNIAUX FRERES SA | B.E.E.I. SPRL | ADC BENELUX SA | cds sprl

Other related companies as BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL: European Research Associates | PIMPURNIAUX FRERES SA | B.E.E.I. SPRL | ADC BENELUX SA | cds sprl

BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08394897460. Het bedrijf BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL bevindt zich op het adres: Waterloosesteenweg 890,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL, openstaande posities, locatie van BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL is a company, that was registered 2003 in Brussel region, Belgium. Full name of company is BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL, company assigned to the tax number BE08394897460. The company BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL is located at the address: Waterloosesteenweg 890,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL were not found.
The main activity of BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL is not available. You also can look at reviews of BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL, open positions, location of BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUSSELS LAWN TENNIS CLUB ASBL, employees, financial statistics.