BC Golden Gloves Gent

Contactgegevens BC Golden Gloves Gent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BC Golden Gloves Gent: address, phone, fax, email, website, opening hours

BC Golden Gloves Gent

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gasmeterlaan 107,9000, België

Telefoon (phone): 09 223 44 69 09 223 44 69

Fax (fax): 09 223 44 69 09 223 44 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BC Golden Gloves Gent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BC Golden Gloves Gent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BC Golden Gloves Gent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BC Golden Gloves Gent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BC Golden Gloves Gent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BC Golden Gloves Gent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BC Golden Gloves Gent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BC Golden Gloves Gent
Products information BC Golden Gloves Gent

BTW identificatienummer (tax): BE02810821533
Ondernemingsnummer: 9624267578
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BC Golden Gloves Gent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BC Golden Gloves Gent
(Get full report from official database of BE for BC Golden Gloves Gent)

Aanvulling soorten activiteiten voor BC Golden Gloves Gent
Addition kinds of activities for BC Golden Gloves Gent

243100. Millwork | Millwork
28699930. Tetraethyl lood | Tetraethyl lead
34999909. Drainproppen, magnetisch | Drain plugs, magnetic
35939902. Vloeistofcilinders, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power cylinders, hydraulic or pneumatic
38230407. Dichtheid en specifieke zwaartekracht instrumenten, industrieel proces | Density and specific gravity instruments, industrial process
50850403. Nietmachines en knijpers | Staplers and tackers
50879900. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec
86410400. Sociale verenigingen | Social associations

Werken bij BC Golden Gloves Gent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BC Golden Gloves Gent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BC Golden Gloves Gent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BC Golden Gloves Gent. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

Zoek naar antwoorden van BC Golden Gloves Gent in sociale netwerken
Look for responds of BC Golden Gloves Gent in social networks

Lees alle opmerkingen voor BC Golden Gloves Gent. Laat een reactie achter voor BC Golden Gloves Gent. BC Golden Gloves Gent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BC Golden Gloves Gent. Leave a respond for BC Golden Gloves Gent. BC Golden Gloves Gent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BC Golden Gloves Gent op de google maps. Adres en contacten BC Golden Gloves Gent
Location of BC Golden Gloves Gent on the google maps. Address and contacts of BC Golden Gloves Gent

Andere gerelateerde bedrijven als come BC Golden Gloves Gent BC Golden Gloves Gent: G.V.F. SPRL | C Devos | Diamantclub Van Antwerpen CVBA | COMETRANS | PEYSKENS, STEPHAN

Other related companies as BC Golden Gloves Gent: G.V.F. SPRL | C Devos | Diamantclub Van Antwerpen CVBA | COMETRANS | PEYSKENS, STEPHAN

BC Golden Gloves Gent is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is BC Golden Gloves Gent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02810821533. Het bedrijf BC Golden Gloves Gent bevindt zich op het adres: Gasmeterlaan 107,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BC Golden Gloves Gent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BC Golden Gloves Gent is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BC Golden Gloves Gent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BC Golden Gloves Gent, openstaande posities, locatie van BC Golden Gloves Gent op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BC Golden Gloves Gent is a company, that was registered 2001 in Gent region, Belgium. Full name of company is BC Golden Gloves Gent, company assigned to the tax number BE02810821533. The company BC Golden Gloves Gent is located at the address: Gasmeterlaan 107,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BC Golden Gloves Gent were not found.
The main activity of BC Golden Gloves Gent is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BC Golden Gloves Gent is not available. You also can look at reviews of BC Golden Gloves Gent, open positions, location of BC Golden Gloves Gent on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BC Golden Gloves Gent, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BC Golden Gloves Gent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BC Golden Gloves Gent, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BC Golden Gloves Gent, employees, financial statistics.