Ars Valendi

Contactgegevens Ars Valendi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ars Valendi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ars Valendi

Regio (region): Westerlo, België

Adres (address): Veldstraat 3A,2260, België

Telefoon (phone): 014 26 50 10 014 26 50 10

Fax (fax): +32 (2) 113-26-24 +32 (2) 113-26-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ars Valendi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ars Valendi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ars Valendi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ars Valendi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ars Valendi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ars Valendi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ars Valendi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ars Valendi
Products information Ars Valendi

BTW identificatienummer (tax): BE08474548339
Ondernemingsnummer: 4465362548
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Ars Valendi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ars Valendi
(Get full report from official database of BE for Ars Valendi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ars Valendi
Addition kinds of activities for Ars Valendi

016199. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
311199. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
34989901. Spoelen, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Coils, pipe: fabricated from purchased pipe
73749905. Optische scan data service | Optical scanning data service

Werken bij Ars Valendi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ars Valendi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ars Valendi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ars Valendi. Looking for open vacancies in other companies

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Onderhoudstechnieker (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt (Kermt) zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.  

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Persoonlijk assistent (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een jongeman met autisme zijn we op zoek naar persoonlijke assistenten die hem willen begeleiden tijdens weekend of vakanties. Je zal sporadisch in het weekend worden ingepland of gevraagd worden om tijdens vakanties activiteiten te doen. Het is voor hem belangrijk dat zijn netwerk een beetje groter kan worden. Studenten komen zeker ook in aanmerking.

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Ars Valendi in sociale netwerken
Look for responds of Ars Valendi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ars Valendi. Laat een reactie achter voor Ars Valendi. Ars Valendi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ars Valendi. Leave a respond for Ars Valendi. Ars Valendi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ars Valendi op de google maps. Adres en contacten Ars Valendi
Location of Ars Valendi on the google maps. Address and contacts of Ars Valendi

Andere gerelateerde bedrijven als come Ars Valendi Ars Valendi: Polytronics | De Kindertuin | G Décor | Steunpunt Leerlingenparticipatie VZW | Eraly Verzekeringen NV

Other related companies as Ars Valendi: Polytronics | De Kindertuin | G Décor | Steunpunt Leerlingenparticipatie VZW | Eraly Verzekeringen NV

Ars Valendi is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Westerlo, België. De volledige naam van het bedrijf is Ars Valendi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08474548339. Het bedrijf Ars Valendi bevindt zich op het adres: Veldstraat 3A,2260. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 684,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Ars Valendi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ars Valendi is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ars Valendi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ars Valendi, openstaande posities, locatie van Ars Valendi op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ars Valendi is a company, that was registered 2011 in Westerlo region, Belgium. Full name of company is Ars Valendi, company assigned to the tax number BE08474548339. The company Ars Valendi is located at the address: Veldstraat 3A,2260. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 684,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Ars Valendi were not found.
The main activity of Ars Valendi is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ars Valendi is not available. You also can look at reviews of Ars Valendi, open positions, location of Ars Valendi on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ars Valendi, Westerlo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ars Valendi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ars Valendi, Westerlo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ars Valendi, employees, financial statistics.