Action Sports Loisirs ASBL

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Action Sports Loisirs ASBL
Private companiesAgricultural Production - Crops • Action Sports Loisirs ASBL

Contactgegevens Action Sports Loisirs ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Action Sports Loisirs ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Action Sports Loisirs ASBL

Regio (region): Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Adres (address): Rue Jules Hans 75,1420, België

Telefoon (phone): 02 384 51 48 02 384 51 48

Fax (fax): 02 384 51 48 02 384 51 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Action Sports Loisirs ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Action Sports Loisirs ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Action Sports Loisirs ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Action Sports Loisirs ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Action Sports Loisirs ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Action Sports Loisirs ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Action Sports Loisirs ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Action Sports Loisirs ASBL
Products information Action Sports Loisirs ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08013122558
Ondernemingsnummer: 8486358642
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Action Sports Loisirs ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Action Sports Loisirs ASBL
(Get full report from official database of BE for Action Sports Loisirs ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Action Sports Loisirs ASBL
Addition kinds of activities for Action Sports Loisirs ASBL

17959901. Betonbreuk voor straten en snelwegen | Concrete breaking for streets and highways
20150806. Turkije, geslacht en gekleed | Turkey, slaughtered and dressed
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
35110100. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
50510105. Kabel, draad (niet geïsoleerd) | Rope, wire (not insulated)
96510200. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency

Werken bij Action Sports Loisirs ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Action Sports Loisirs ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Action Sports Loisirs ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Action Sports Loisirs ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • CHAUFFEUR CE VOOR TRANSPORT STEENSLAG OF ZAND (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Rekkem zoeken wij een vrachtwagenchauffeur en zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Nationaal transport van steenslag of zand Hoofdzakelijk transport met kipper van en naar bedrijven Bestelbonnen laten aftekenen bij de klant

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

Zoek naar antwoorden van Action Sports Loisirs ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Action Sports Loisirs ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Action Sports Loisirs ASBL. Laat een reactie achter voor Action Sports Loisirs ASBL. Action Sports Loisirs ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Action Sports Loisirs ASBL. Leave a respond for Action Sports Loisirs ASBL. Action Sports Loisirs ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Action Sports Loisirs ASBL op de google maps. Adres en contacten Action Sports Loisirs ASBL
Location of Action Sports Loisirs ASBL on the google maps. Address and contacts of Action Sports Loisirs ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Action Sports Loisirs ASBL Action Sports Loisirs ASBL: ALUDOOR | Hydroflex-Hydraulics NV | TRANS GLOBAL TRAVEL | Athlete BVBA | Sedri S.A.

Other related companies as Action Sports Loisirs ASBL: ALUDOOR | Hydroflex-Hydraulics NV | TRANS GLOBAL TRAVEL | Athlete BVBA | Sedri S.A.

Action Sports Loisirs ASBL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België. De volledige naam van het bedrijf is Action Sports Loisirs ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08013122558. Het bedrijf Action Sports Loisirs ASBL bevindt zich op het adres: Rue Jules Hans 75,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 887,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Action Sports Loisirs ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Action Sports Loisirs ASBL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Action Sports Loisirs ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Action Sports Loisirs ASBL, openstaande posities, locatie van Action Sports Loisirs ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Action Sports Loisirs ASBL is a company, that was registered 2007 in Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud) region, Belgium. Full name of company is Action Sports Loisirs ASBL, company assigned to the tax number BE08013122558. The company Action Sports Loisirs ASBL is located at the address: Rue Jules Hans 75,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 887,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Action Sports Loisirs ASBL were not found.
The main activity of Action Sports Loisirs ASBL is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Action Sports Loisirs ASBL is not available. You also can look at reviews of Action Sports Loisirs ASBL, open positions, location of Action Sports Loisirs ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Action Sports Loisirs ASBL, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Action Sports Loisirs ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Action Sports Loisirs ASBL, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Action Sports Loisirs ASBL, employees, financial statistics.